Християн Гущеров избягваше да се показва публично с предишната си

...
Християн Гущеров избягваше да се показва публично с предишната си
Коментари Харесай

Светлана и Гущеров лъснаха на интимна СНИМКА

Християн Гущеров избягваше да се демонстрира обществено с предходната си жена - фолкпевицата Мария, само че със Светлана наподобява няма такива опасения и не стопира да показва любовта си в обществените мрежи.

Тези дни красивата русокоска още веднъж показа кадър с обичания си, който се оказа много лют. Оказа се, че певицата Мария не е безразлична към демонстрациите на някогашния си брачен партньор и Светлана, която в предишното ѝ бе другарка.

На фрагмента се вижда по какъв начин Светлана е захапала нежно едното ухо на очевидно отслабналия Християн Гущеров. Сред мнения доминират най-вече тези за променената визия на предприемача, който около фамилния живот е станал много прелъстителен и е смъкнал непотребните килца, написа уеб сайтът show.blitz.bg.

Мария е една от първите, които попадат на горещия фотос и без никакви терзания дава " лайк ". Бърза инспекция на наш кореспондент откри, че това не е първата фотография, която миньончето харесва. Тя следва Светлана в Инстаграм и харесва всяка нейна фотография, което озадачи почитателите им в мрежата.

По всичко проличава, че двете са затоплили връзките между тях и най-вероятно Мария е получила мечтаното парично заплащане от някогашния си брачен партньор, щом е преглътнала егото и спря да скача и наскърбява двойката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР