Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на

...
Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Корупция в Биг Брадър! Гущеров платил 20 бона, за да има държанката му положителен имидж в шоуто?!

Християн Гущеров е платил 20 000 лева на продуцентите на Биг Брадър , с цел да може гаджето му - една някогашна плейметка, да излезе с чист имидж от шоуто. Такъв слух се носи из светските среди, научи HotArena.

Точно по тази причина " извънредно естествено интелигентната плеймейтка " до в този момент е представяна в напълно позитивна светлина. Блондинката разхожда гащи и грим в Къщата и инцидентно или не, не е в никакъв случай център на внимание за сценаристите. Мариела Нордел на последните елиминации разкри, че русата се е хвалила по какъв начин има достъп до договорите на всички участници в шоуто.

След като разкри това Биг Брадър вместо да отхвърли, реши да се заяжда с Мариела. Това единствено демонстрира по какъв начин шоуто е цялостен фалшив, а продуцентите толкоз са закъсали, че се връзват за някой малък лев, от всеки, който се навие да даде.

HotArena поучава феновете да не пускат есемеси за Биг Брадър, тъй като от тези есемеси се приказва, че безусловно нищо не зависи. Става това, което решат продуцентите. Това е обществена загадка и се мисли от всеки обикновено образован човек. Ако инцидентно някой от шефовете на Биг Брадър се осмели да се подложи на детектор на лъжата, ще лъсна на 100% тази истина.

През цялото присъединяване на гаджето на Гущеров в предаването до момента нито един път не беше излъчено тя да приказва за него . Това е втората договорка на младежа, за който се твърди, че няма нито един ден трудов стаж с продуцентите. На плеймейтката изрично е неразрешено да приказва за Гущеров.

За това HotArena е подготвена да се хване на бас, че до края на предаването нито един път в инсталираните епизоди няма да бъде излъчена нито дума за лицето Християн Гущеров. Тупарев и Николов, подготвени ли сте за този бас?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР