Христина Вескова от модна агенция Visages представи страната ни на

...
Христина Вескова от модна агенция Visages представи страната ни на
Коментари Харесай

Модел на Visages представи България на Miss FTV Europe 2018

Христина Вескова от фешън организация Visages показа страната ни на влиятелния конкурс Miss FTV Europe 2018, който се организира в Палатът на Народното събрание в румънската столица Букурещ в петък вечер.

Вескова влезе в състезание с още 34 претендентки от Стария континент, а с короната се окичи представителката на домакините.

Христина Вескова бе определена за присъединяване в състезанието след онлайн кастинг в няколко стадия, който уредниците от FTV организираха взаимно с българските си сътрудници от организация Visages.

След избора ѝ за национална представителка, очарователната брюнетка отпътува за Букурещ, където се включи в едноседмична подготовка за състезанието, който е част от Пролетния фешън фестивал проведен от FTV в Румъния.

За да поддържа участничката ни в влиятелния фешън конгрес, за румънската столица отпътува и Жени Калканджиева, притежател на МА Visages. “Хриси показа организацията и страната ни почтено и даде мощна поръчка, че България и българките изцяло съответно се включват в европейския фешън живот. “, разяснява Калканджиева.

Христина Вескова е едно от най-разпознаваемите лица на българската фешън сцена за последните 10 години. Предпочитан модел е за редица дизайнери и фешън къщи, измежду които Жени Живкова, София Борисова, NEVENA, Princess Fashion Studio и други

В портфолиото ѝ влизат фотосесии за съвсем всички огромни фешън списания, измежду които и сесия с фотографа Костадин Кръстев-Коко в настоящия брой на сп. ОК.

Снимки може да видите ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР