Христина, съпругата на мултимилионера Пламен Бобоков, е сочена като .

...
Христина, съпругата на мултимилионера Пламен Бобоков, е сочена като .
Коментари Харесай

Пикантни разкрития за "Прекрасната госпожа" от спалнята на Борисов СНИМКИ

Христина, брачната половинка на мултимилионера Пламен Бобоков, е посочена като.

Дали е по този начин? Никой не отхвърля към този момент, само че следва да чуем.

" " популяризира пикантни детайлности към красива дама. Христина е родена през 1980 година в Пловдив. Омъжва се млада за 11 години по-възрастния предприемач. Имат три деца и бракът им се считаше за стоманен. За разлика от връзките на по-големия брат Атанас Бобоков, който сменя миските като носни кърпи.

Христина израства с изкуство, неслучайно сега ръководи фондацията на Бобокови. Бащата на хубавицата е музикант в Пловдивския спектакъл.



"От трети клас ходех на уроци по изобразяване и постоянно съм мислела, че ще се занимавам единствено с изкуство. По случайност, която след това се оказа основна за мен, не продължих мечтаната архитектура, а записах публицистика, макар че рисувах и бях отличничка в математическата гимназия в Пловдив.

Запознах се с моя брачен партньор и по този начин, окрилена от любовта, трансформирах пътя си ", споделя Христина в изявление.

"За страдание, пея извънредно. Радвам се обаче, че огромната ни щерка има страховит слух и глас, пееше в хора на БНР. За сметка на това дълги години се занимавах с танци, тъй че музиката ме е съпътствала постоянно по някакъв метод ", споделя пловдивчанката.



Като всяко младо момиче мечтае да стане актриса. "Но съществено в никакъв случай не съм мислила на тази тематика, въпреки че баба ми по бащина линия е била актриса, разпределена в Народния спектакъл. Дядо ми обаче уверено се намесил и я върнал в Пловдив.



Театърът е също част от мен, отраснала съм в Кукления спектакъл в Пловдив, където съм се научила на някои трикове (смее се). Въпреки че не продължих с архитектура, аз се върнах към изкуството посредством разнообразни художествени планове, които годишно организираме с артфестивал „ Процес – Пространство “ ", споделя Христина.



Тя е на 15 години, когато стартира да оказва помощ на фестивала. Там се среща и с Бобоков, само че прецизира - няколко сезона по-късно.
Красавицата дава забавен отговор на въпрос с коя буря се асоциира:

"С огъня, естествено! Мога да го разгарям, сподавям, да си играя с него… (смее се). А и зодиакалният ми знак е огнен – Овен ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР