Христиана, която беше изгонена от “Ергенът3, призна, че изобщо не

...
Христиана, която беше изгонена от “Ергенът3, призна, че изобщо не
Коментари Харесай

Христиана разкри тормоза в “Ергенът”: Глад, никакъв сън и 20 часа снимки

Христиана, която беше изгонена от “Ергенът ”3, призна, че въобще не е желала да влиза в риалитито. Формулярът за кандидатстването ѝ бил подаден от племенницата ѝ, която желала самата тя да взе участие, само че нямала 18 години. Тя решила на пусна данните на вуйна си и по този начин устатата кюстендилка била на процедура принудена да отиде на кастинг. Това описа самата тя в подкаста “Надкаст ”.

Психоложката с увлечение към алкохола в последна сметка подписала контракта, само че сред това и самото предаване имало много време, в която тя си намерила гадже. Това е същият мъж, с който живее сега и в този момент двамата гледат изцепките ѝ в имението дружно.

“Аз го пъдя в другата стая, тъй като желая да видя какво става, а той желае да обсъждаме ”, разяснява Христиана.

Тя призна, че на старта се е ужасила от себе си, само че упрекна продукцията, че са я показали като някаква магьосница. “Изрязали са най-якото, стана огромен ваучър и всички доста се смяхме ”, изясни психоложката.

Христиана обаче призна, че след първичния потрес е почнала да харесва облика, който ѝ е построил екипът на “Ергенът ”. Тя обаче не спести на продукцията, че тормозът е бил подобен, че в един миг физически не го издържала.

Каква е действителността в “най-романтичното риалити ”? Христиана разказа в детайлности грозния тормоз. Сънят, който се разрешава на девойките е най-вече 2 часа, фотосите – най-малко 20 часа. Тя изясни също, че при влизането си е била пияна, тъй като е била ужасена от роклята, която ѝ дали и даже плакала, че би трябвало да я облече. Освен това от продукцията ги държали гладни повече 12 часа преди снимането на първия епизод.

Христиана обаче въпреки всичко посъветва феновете да гледат “Ергенът ”, тъй като в шоуто предстоят огромни обрати и по думите ѝ ще стане “много горещо ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР