Хремата е изключително неприятно състояние. И често не се повлиява

...
Хремата е изключително неприятно състояние. И често не се повлиява
Коментари Харесай

Направете си промивка на носа с този чай и ще забравите за хремата

Хремата е извънредно неприятно положение. И постоянно не се повлиява неотложно от използването на лекарства.

Но преди използването на какъвто и да било лекарствен препарат за локално приложение в носа, е належащо назалните проходи да се почистят усърдно.
Как да се справите със запушения нос, без никакви лекарства (ВИДЕО)
Когато имате запушен нос, първото, което нормално вършиме, е да си купите спрей от аптеката или различен медикамент. Не посягайте към тях...

Най-ефективният метод за пречистване на синусите са промивките. Но в тази ситуация е значимо и какъв разтвор се употребява. Той би трябвало да е с противовъзпалителен резултат и да подтиква отделянето на секрета от възпалената лигавица. Обикновено за тази цел използваме физиологичен разтвор, който съставлява примес от сол и вода.

Но се оказва, че има естествено средство с доста по-мощно деяние.

Известният съветски Отоларинголог професор Юрий Улянов поучава да заместим физиологичния разтвор с запарка от черен чай.

Веществата, съдържащи се в него, нежно облекчават възпалението. Освен това черният чай овлажнява лигавицата на носа и гърлото.
Ако имате запушен нос и хрема, НЕЗАБАВНО направете това
Запушеният нос и хремата могат да ни основат причина за непостижим дискомфорт. Тези признаци освен пречат на естественото изпълнен...

При съществуването на зараза следвайте рекомендациите на вашия доктор. Този способ може да се употребява и като допълнение към назначеното към този момент лекуване. Правете промивки на носа преди използването на капки и спрей за лекуване на хрема.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР