Хранителните вещества в определени храни и напитки могат да ви

...
Хранителните вещества в определени храни и напитки могат да ви
Коментари Харесай

6 храни и напитки, с които ще облекчите главоболието

Хранителните субстанции в избрани храни и питиета могат да ви оказват помощ да се справите с мъчителното главоболие.

Едва ли има човек, който в никакъв случай през живота си не се е сблъсквал с главоболие. А това е едно меко казано некомфортно положение – без значение коя част на главата визира болката. Хората, страдащи от главоболие, най-често протягат ръка към болкоуспокояващо лекарство, с цел да облекчат положението си.

Интересното е, че някои храни и питиета също могат да понижат главоболието и елементарно може да изпробвате техния резултат при потребност. Разбира се, всичко зависи най-много от. Някои от най-често срещаните аргументи са: стрес, дехидратация, апетит, липса на кофеин, неправилна позиция на тялото и така нататък
Банани
Главоболието, в резултат на апетит, може да бъде облекчено благодарение на всяка потребна храна. Бананите особено са богати на фибри, лесни са за консумация и може да ги намерите на всички места. Допълнителни изгоди ще има, в случай че с изключение на с бананите можете да хапнете и ядки, да вземем за пример.
Чай от мента
Напълно допустимо е да се сдобиете с главоболие в резултат на дехидратация. Неслучайно един от главните препоръки при главоболие, е да пиете повече вода. Или пък потребни питиета като ментовия чай. Самата мента има болкоуспокояващи свойства.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР