Хранейки се предимно с пълноценна храна, ние зареждаме тялото си

...
Хранейки се предимно с пълноценна храна, ние зареждаме тялото си
Коментари Харесай

Лесни и бързи идеи за вкусна, хранителна и здравословна закуска

Хранейки се най-вече с пълноценна храна, ние зареждаме тялото си с необикновено благосъстояние от есенциални хранителни вещества, които се грижат за поддържане на оптимално здраве. Колкото до частта с отслабването, няма никакви подозрения, че позитивни резултати ще има, стига, несъмнено, да бъдете непрекъснати и упорити в следването на съответен хранителен режим, на който сте заложили.

Зеленчукови сокове

Разчупете общоприетото и започнете деня си пълноценно с една чаша доматен сок като внимавате с осоляването, естествено. За разлика от фрешовете от цитрусови плодове, комбинираните зеленчукови сокове, или по-познати сякаш като смутита, биват една отлична концепция за засищаща и здравословна закуска, която е доста освежаваща, вкусна и на всичкото от горната страна извънредно здравословна!

Освен всичко това, зеленчуковите сокове не водят до повишаване равнищата на кръвната захар и внасят надалеч по-голям набор от жизненонеобходими хранителни субстанции като витамини, минерали, влакнини и по този начин нататък.



Фрешове и пасирани плодови сокове

Изстискайте няколко цитрусови плода благодарение на цитрус пресата или пък се доверете на пасатора за тази цел. Каквото и да изберете, няма да сбъркате!

А в случай че желаете да превърнете ободряващата напитка в същинско здравословно прелъщение, прибавете прясно или кисело мляко (нискомаслено или обезмаслено) и просто натиснете бутона за пасиране. В случай, че не сте особени фенове на млечните артикули, постоянно можете да ги заменяте с артикули на соева основа.

Зърнена закуска

Обикновено семплите зърнени закуски, такива, лишени от захар и всевъзможни други заместили, не се славят с кой знае какви омайващи вкусови качества. Именно за тази цел, за какво не комбинирате няколко разнообразни типа зърнени закуски и не добавите малко сушени плодове като фурми, кокос, папая, стафиди и по този начин нататък?

По този метод ще разнообразите в големи степени зърнената си закуска, а и ще се очаровате от крайния резултат!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР