Храната е най-сигурният начин да се справим с идващата до

...
Храната е най-сигурният начин да се справим с идващата до
Коментари Харесай

Идва нова силна магнитна буря – кои храни ще ни предпазят от нея?

Храната е най-сигурният метод да се оправим с идващата до дни геомагнитна стихия. По данни на Meteoagent на 5 април следва мощна магнитна стихия със стойност 5. Това може да провокира здравословни неразположения.

Кои храни защищават от магнитна стихия?

Какво ще похапвате в дните на магнитни стихии и околните дни към тях, е от първостепенно значение за сложния интервал.

Придържайте се към следните хранителни артикули: повече плодове, зеленчуци и билки.

Изключително подобаващ вид са печените ябълки, кайсиите, стафидите. Много добре подпомогат здравето бананите, поради наличието на калий.

Варива – в този момент е подобаващият миг за фасул и леща. Тези варива работят извънредно облекчаващо в дните с магнитни стихии.

Хлябът: Би било добре да е ръжен, тъй като включва витамините от групата Б, които имат мощно влияние за нервната система. По-добре премахнете от менюто съществуването на белия самун най-малко в тези дни.

Чайове и билки: Билковата ни аптека постоянно е огромна, само че тук ще ограничим до главните. Това са лайка, шипка, глог, мащерка, валериан, маточина. Може даже да си извършите кипяща примес от няколко билки, които въздействат чудесно.

Закуската е нещо, което не би било добре да пропускате. Направете си нещо с булгур. Ако сложите в кашата мляко, би било добре да е нискомаслено.

Намалете месото, да се употребява повече риба.

 

Източник – Actualno.com

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР