HotNews се натъкна на лайв на пиарът на Софи Маринова

...
HotNews се натъкна на лайв на пиарът на Софи Маринова
Коментари Харесай

Пиарът на Софка: Кастингите за Биг Брадър не са приключили

HotNews се натъкна на лайв на пиарът на Софи Маринова в обществената мрежа Тик Ток, където той направи лек коментар във връзка възможното му влизане в най-известното риалити в целия свят. " Нищо няма да споделям, ще се разбере доста скоро дали влизам в " Биг Брадър ", отсече многозначително ексцентричният мъж, който не крие хомосексуалността си и даже има паметен репортаж с него в " Съдебен спор ", в който Жоро Игнатов разплита хумористична гей драма.

Тодореско остава почитателите и почитателите на " Биг Брадър " да гадаят дали ще влезе през септември в Къщата в Нови хан, само че пък демонстрира огромна доза осведоменост. " Все още не са завършили кастингите. Има планувани дати и през този месец ", изтърва се той. Нормално е индивидът на Софка да се тормози за влизането си в " Биг Брадър ", тъй като с множеството участници договорите се подписват в последните дни преди старта. Така, че в случай че доста бие барабана, може и да се размине с тази изява, разясняват осведомени. Въпреки това Неделчев не крие, че има вътрешна информация за риалитито, което още един път удостоверява, че има съвсем несъмнено наличие в завръщането на " Биг Брадър " в родния народен ефир.
Реклама
Още преди месеци, когато стана ясно, че се организират кастинги за Големия брат се заприказва, че идният му сезон ще бъде много по-различен от нормалните до момента и ще се залага най-вече на по този начин настоящите сега инфлуенсъри и влогъри. Форматът обаче няма да мине под шапката на „ ВИП “, който по начало си е най-успешен в историята на продукцията в България. Причината е, че въпросните лица, не са толкоз известни за хора над 40.

Вероятно във връзка идната си аудиенция в най-известната къща, Тодореско неотдавна се похвали с нови корекции върху себе си. С пост в персоналния си Инстаграм сподели на какви процедури се е подложил. Освен корекции на устните, се вижда намеса и на челото, като евентуално е слагал ботокс.
Реклама

Неделчев, несъмнено ще бъде един от най-колоритните участници в Къщата. Зад гърба си той има два несполучливи брака с англичани, а най-сериозната му житейска борба е тази с рака. След химиотерапии и радиотерапии в една от най-хубавите клиники в Лондон, през днешния ден Тодореско е очевидно добре, само че тежката му орис сигурно би трогнала даже и най-коравите злобари. „ Софи е индивидът, който ми даде крила да се боря с тази подла болест. Преминах през няколко химиотерапии, оплешивях, изгубих слуха на едното си ухо, бях скелет и се усещах парцал “, показа неотдавна през какво е минал пиарът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР