Hotnews.bg напомня, че двамата имаха отношения, които днес риалити героинята

...
Hotnews.bg напомня, че двамата имаха отношения, които днес риалити героинята
Коментари Харесай

Дени: Кристиан е лъжец и простак

Hotnews.bg припомня, че двамата имаха връзки, които през днешния ден риалити героинята дефинира като страшна неточност и даже не желае да ги назовава връзка. " Месец и половина съм била с Кристиан и е мощно казано, че това нашето може да се назова връзка ", изяснява щерката на Виолета, която упреква мачото, че бил патогенен измамник.

" Не съм виждала различен като него, който да лъже толкоз доста. Не мога да приема патогенен измамник, неуместно е да съм по отношение на подобен мъж. Когато го разбрах, си споделих, че не е за мен. Дори имам подозрения, че жълтурските публикации и " новинки " по мой адрес идват от него ", изяснява Динеслава. Тя е безапелационна, че не той, а тя е прекратила връзки им като за половин час си събрала багажа от вкъщи му и си тръгнала. " Мислех си, че колкото по-бързо приключа, толкоз по-добре за мен ".
Реклама
Денислава дефинира отношението на Кристиян като дивотия и прекомерно, че някогашната брачна половинка Джулия била на същото мнение като нея. " Докато бях 20 дни в Чистилището имах цялото време на света да си премисля нещата. Толкова разсъждавах за връзките си с Кристиан, че в случай че тогава имах опция да звънна и да му кажа, че завършвам, щях да го направя ", безапелационна е риалити героинята пред " Уикенд ". Какво споделя за майка си, приходите и " Един за различен " -четете в последваща публикация единствено в Hotnews.bg, а чак след това и в други уеб сайтове.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР