Хотелските стаи за Нова година у нас се изчерпват много

...
Хотелските стаи за Нова година у нас се изчерпват много
Коментари Харесай

Планирате ли вече Нова година? Хотелиерите с важно предупреждение и уникални оферти!

Хотелските стаи за Нова година у нас се изчерпват доста бързо още занапред, написа " Телеграф ", базирайки се на инспекция в една от най-популярните търсачки за резервации.

Някои от най-хубавите хотели в зимните курорти в Банско са към този момент изцяло резервирани. Същото важи и за дребни фамилни хотелчета с положителни мнения, само че лимитирана наличност.

" Изпуснахте! Датите ви са известни, към този момент няма налични стаи тук ", е известието към доста от от офертите.

При други предложения пък ни подканят да побързаме, тъй като съответното място е доста мощно търсено и са останали единствено още една-две свободни стаи. Междувременно туроператорите пуснаха атрактивни предложения за празнуване на Нова година в чужбина.

4 дни и три нощувки във Виена излизат 969 лв. със аероплан. Тънката детайлност обаче е, че новогодишната вечеря не е включена в цената. След Сърбия новия шлагер в новогодишните предложения е Албания. Посещение на ривиерата на Дуръс коства най-малко 380 лева с три нощувки, само че със личен превоз.

Ако желаете да празнувате посрещането на 2019-а при дядо Коледа, би трябвало да ис приготвите най-малко 1449 евро. Толкова коства визитата със аероплан на Лапландия с пряк под наем полет.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР