Хотелите в курортите в Югозападна България са пълни с гости

...
Хотелите в курортите в Югозападна България са пълни с гости
Коментари Харесай

Хотелите в Югозападна България са пълни за празниците

Хотелите в курортите в Югозападна България са цялостни с посетители за празниците. Най-предпочитани са тридневните пакети в спа-курортите.

Както за Коледа, по този начин и за Нова година в Сандански съвсем няма свободни кревати - заети са на 95%. За Нова година в хотелите и къщите за посетители в Сандански остават единствено единични места. Голям брой от резервациите за празниците са направени още през месец ноември.

Семейството на Гален Колова за пета поредна година избира да почива в Сандански за Коледа. Те пътуват от град Дряново, с цел да се насладят на изобилието от действия, който предлага града и региона.

" Сандански за мен е доста магнетичен град. Тук пристигам постоянно с огромно наслаждение, за три нощувки всекидневно, с цел да може да си починем и да се разнообразим, да забележим в близост, да се разходим. Има и спа, и минералната вода, и всичко в близост - задушевна конюнктура, хубава музика, песни, танци ", споделя тя.

" Хотелите, както всяка година приготвят съществени стратегии с известни реализатори - първокласните хотели ще заложат на това. По-ниско категорийните ще заложат на DJ и национална стратегия, само че като цяло е мъчно да намериш места за Нова година, може би тук-таме има някоя анулация, може да се обадиш и да изпадне нещо, само че като цяло града ще е цялостен на 100% ", регистрира Георги Кунчев, зам.-председател на Сдружение на хотелиери, ресторантьори и туроператори.

Гостите са главно българи, като има и дребен брой гърци и македонци. Посетителите на югозападния курорт го избират поради топлото и слънчево време, минералната вода и изобилието от туристически забележителности в близост.

Средната цена за тридневен престой в спа хотел в Сандански е от 1200 до 1500 лв.. Въпреки покачването с към 20 % по отношение на предходната година, в града регистрират по-добър зимен сезон даже и от този през 2019.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР