Хотелиерският наследник Вълчо Арабаджиев ще бъде освободен срещу гаранция от

...
Хотелиерският наследник Вълчо Арабаджиев ще бъде освободен срещу гаранция от
Коментари Харесай

Съдът пуска Вълчо Арабаджиев срещу гаранция от 500 000 лв.

Хотелиерският правоприемник Вълчо Арабаджиев ще бъде освободен против гаранция от половин милион лв.. Това реши реши Апелативният профилиран съд, оповестява БГНЕС.

 © БГНЕС
Преди време Специализираният съд промени мярката на Вълчо Арабаджиев от задържане под стража в домакински арест. Апелативният спецсъд обаче реши, че съответната мярка за него е парична гаранция.

Прокурор Пламен Марков заяви, че Арабаджев може да бъде освободен след внасяне на гаранцията.

Той беше арестуван в края на август като част от проведена незаконна група на родителите му за данъчни закононарушения и пране на пари.

Родителите му Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха арестувани в Испания на 7 март по искане на България.

Специализираният углавен съд запорира имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група, данъчни закононарушения и пране на пари.

Запорите са наложени като мярка за застраховане на плануваните санкции конфискации и санкции по повдигнатите им обвинявания по член 255 и чл.253 от Наказателния кодекс, както и за разноските по делото.
 Спецсъдът остави дефинитивно в ареста Вълчо Арабаджиев Спецсъдът остави дефинитивно в ареста Вълчо Арабаджиев
Спецапелативният съд остави в ареста сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо. Той е упрекнат за присъединяване в незаконна група за пране на пари, ръково...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР