"Hot in the city, it`s hot in the city tonight...",

...
"Hot in the city, it`s hot in the city tonight...",
Коментари Харесай

Ирина Шейк в мини червена рокля из Ню Йорк - slava.bg

"Hot in the city, it`s hot in the city tonight... ", пее Били Айдъл и несъмнено всеки различен би запял това необикновено парче, когато види Ирина Шейк по улиците на Ню Йорк Сити, предава Dir.bg.

Вярно, сега там не адска горещина и фотографията на топ манекенката е направена денем, само че в общи линии дава отговор на посланието. Защото това му идва да си запее човек, щом види Ирина Шейк в мини алена секси рокля на разходка из града.

Моделът и някогашна половинка на Брадли Купър, е допълнила съвършения си външен тип с късо сако на черни и бели квадратчета, високи боти и слънчеви очила.

Прави усещане, че Ирина не носи защитна маска на лицето си и този път не е в компанията на щерка си Леа де Сен. Момиченцето е на три години и е единственото дете на манекенката от артиста Брадли Купър. Двамата сложиха завършек на връзката си през юни 2019 година след 4 години дружно, а като публична причина показаха разминаващите им се графици, отчуждаващи ги един от различен.

След раздялата Ирина Шейк не е била засичана в компанията на различен мъж, с изключение на на стилния дизайнер Рикардо Тиши, който е неин непосредствен другар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР