Хостинг компaнията ICN.BG представи новата си услуга Sitebuilder, която улеснява

...
Хостинг компaнията ICN.BG представи новата си услуга Sitebuilder, която улеснява
Коментари Харесай

Нова услуга улеснява създаването на уеб страници за бизнеса

Хостинг компaнията ICN.BG показа новата си услуга Sitebuilder, която улеснява и прави доста по-достъпно основаването на интернет страници, като тя е изключително потребна за дребни компании и стартъпи, които не разполагат с огромни бюджети. Като цяло услугата е налична за всички консуматори и предлага необятна гама от благоприятни условия за създаване на съвременен и функционален уебсайт с минимална инвестиция.

„ Наличието на бизнес уебсайт предлага благоприятни условия за облага, надалеч надхвърляща инвестицията, която се изисква. С времето нараства броят на хората, които го осъзнават и се интересуват от основаването на персонална уеб страница или дребен уебсайт за своя бизнес. Най-често терзанията на доста от тях са, че не разполагат с техническо лице, което да създава и поддържа уеб плана, или че мъчно биха могли да отделят финансови запаси за това. Именно, с цел да отговорим на тяхното търсене, допълнихме портфолиото си от услуги и добавихме опция за създаване на уеб страница с минимална инвестиция и без потребност от никакви механически знания. По този метод предлагаме цялостен набор от услуги за всеки, който би желал да се свърже с клиентите си онлайн”, разяснява Юлиян Бориславов, изпълнителен шеф на хостинг компания ICN.Bg.



Всеки уебсайт, построен през ICN.Bg Sitebuilder, разполага с многообразие от шаблони за съвременен дизайн, безграничен брой страници, мобилна версия и функционални менюта, многоезичност, варианти за консолидиране на галерии, видеа, карти и други Услугата предлага възжможности за основаване на продуктови каталози, онлайн разплащания, статистики, чат интерграция, вградена функционалност за усъвършенстване на уеб страницата за търсачки (SEO).

Защо е необходим уебсайт?

По данни за 2018 година 76% от интернет потребителите в България изследват артикули и услуги онлайн, а 1/3 от тях чакат да получат надеждна информация непосредствено от формалния уеб уебсайт на бизнеса, с който взаимодействат. Въпреки мощното наличие на бизнеса в обществените мрежи и преимуществата от него обаче, то не може да размени главните функционалности и свойства на интернет страниците. Освен това, цялата конструкция и наличие на всеки уеб страница е под контрола на неговия собственик и не зависи от другите обществени платформи и това дали търсените клиенти имат профили там.

На фона на растящия интерес от страна на потребителите бизнесът към момента изостава с навлизането си на онлайн пазара. По данни на Евростат съвсем 50% от бърлгарските компании не разполагат със уеб сайтове, като едвам 24% от тези, които имат такива, оферират опция за онлайн поръчки или резервации през тях. От друга страна, продаващите онлайн бизнеси в Европейски Съюз доближават до 30%, до момента в който единствено 10% от българските бизнеси продават онлайн, макар преимуществата на интернет търговията – еластичност, оптимизация на разноските и времето за обслужване на клиентите, остъп до по-широки пазари.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР