ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Най-подходящото време да напомните за себе си на

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Най-подходящото време да напомните за себе си на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми в отношенията с близките за една от зодиите днес. Повече работа за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през идната година. Решаването на всички задания ще изисква Вашето присъединяване и по тази причина колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да ревизирате, до какъв брой правлно извършват Вашите разпоредби. На доста Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в персоналните работи на подчинените. Ще получите непредвидени оферти и предложения, което може да Ви принуди да измененията своите проекти. Не се опасявайте от смели и радостни опити. 

 
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
Вашият обострен нюх ще Ви покаже, какво тъкмо би трябвало да измененията през днешния ден. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне силата, с цел да доведете всичко до край – в този момент сте преизпъление с такова количество сила, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече обстановката няма да одобри такива трагични и яростни обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, само че единствено при изискване, че сте уверени в правилността на това, което вършиме. Перченето също прави работа, по тази причина пламенно демонстрирайте своята самонадеяност.

Рак
Ще можете да преуспеете, в случай че престанете да сдържате своите упоритости. Днес би трябвало да сте подготвени да вървите напред, каквото и да става. Демонстрирайте настойчивоет и излъчвайте убеденост в себе си! Впечатлението, което ще извършите на заобикалящите Ви, е доста значимо за реализиране на поставената цел. Днес не сте настроени да сдържате отрицателните си страсти и да показвате примирение. На моменти държанието Ви ще бъде искрено провокационно и предизвикателно. Това ще докара до проблеми в връзките с околните, привикнали към Вашите еластичност, неустойчивост и примирителност..

Лъв
Може да се окаже, че в сантименталните и фамилните връзки ще сте малко недоразбрани. Старайте се, да стабилизирате паричното си положение. Не се отхвърляйте от решение на насъщни проблеми, само че към разрешаването им подхождайте рационално и търпеливо. Бъдете изключителоно деликатни и внимателни, с цел да не се окажете излъгани, или че сте се самозаблуждавали.

Дева
Днешният ден ще бъде обособен за връзки с Вашия обичан човек. През деня ще възникне обстановка, която ще изискава от Вас компромис и дарба да преразгледате своите цели в името и за богатството на вашата двойка. Ако извършите това, което би трябвало да се направи, ще почувствате, че връзките ви се трансформират към по- положително и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения проект и позволете на сътрудниците, които са по- старши по служба, да Ви управляват.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Позволете си, да удовлетворите своето любознание - в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволсзтвия от всевъзможен жанр следствия! Изучете в детайли това, за което от дълго време Ви се е желало да научите повече. Използвайте оптимално свободното си време, с цел да търсите нужната информация, илюстрации и тем сходни.... Любопитството може да Ви пристигна доста добре и в сантименталната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които много от дълго време Ви се е желало да узнаете. Отхвърлете своето притеснение и направете решителната крачка!

Козирог
На Козирозите през днешния ден звездите предлагат, повече да работят. Или най-малко се пробвайте да покажете толкоз бурна трудова активност, че те да изгубят предпочитание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-много за членовете на фамилията – те изключително интензивно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей
Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР