ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Изненадващо обаждане за една от зодиите днес. Служебно повишение за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Както нормално, без значение от определената тематика, Вие ще се изкажете непосредствено. Защо да мълчите? Така или другояче това изобщо не прави работа. В избран миг можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си здравомислие, присъединяване и обич. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото напълно и изцяло сте уверени, че в никакъв случай не е заслужавал това повече от в този момент. Разбира се, Вие имате проект за довечера! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши обичани дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало. 

 
Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
През този ден звездите Ви предлагат безусловно да болестите с хрумвания своя обичан човек, да се ангажирате с това, което го интересува и откровено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете в действителност единно цяло с едни и същи интересеи.

Рак
Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия миг Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може доста да промени Вашите проекти за деня, а дори и за цялостен живот! Напълно допустимо е това да бъде още една крачка към оня свещен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.

Лъв
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста комплицирано, да се реши на някакво обезверено деяние. Само че в случай че не се реши, всички Ваши връзки могат да станат на пух и прахуляк, за което сте напълно наясно и Вие и той. Това значи, че най-оптималното деяние за Вас е, да пандизите очи и да скочите дружно в ледената вода на събитията.

Дева
Има късмет да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Не е изключено, че денят Ви да бъде изпълнен с приятна суетност, заради нуждата непрекъснато да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е, колкото се може по-активно да поддържате контакти с началството, сътрудниците и съмишлемиците. Ако заработвате посредством някакви услуги, не се стеснявайте да рекламирате своите достолепия, да показвате механически и професионални умения, и да демонстрирате пред евентуалните си клиенти плодовете от своята предходна работа.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
Колкото и необикновено да звучи това, само че към този момент сте се уморили да пазите тайната – най-много за това, че Ви се желае целият свят да узнае за тази прелестна връзка, която е зародила сред Вас и един избран човек. Обикновено нямате нищо срещу погледите, хвърлени скришом, и тайните срещи, само че не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец
През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Обикновено сте самото олицетворение на обективността, само че в този момент сте в извънредно извънредно въодушевление. Усещате носталгия и прочувственост, което напълно не е свойствено за Вас. Може и да подсмърчате, когато в нормална телевизионна реклама видите малко кученце или стара дама с благородно изражение?... Какво пък, дори и Вашият, във висша степен разумен знак понякога претърпява мощни страсти...

Риби
Денят е подобаващ за нови срещи и запознанства. Добре ще преминат другарските мероприятия. Ако решите да излезете на природа, ще можете да си намерите нови другари и прелестно да си прекарате времето. Полезно би било, в случай че се разноските по магазините и се снабдите с нови и нужни неща, на които ще се радвате дълго време. През деня ще бъдете уверени в себе си и енергични, само че е по- добре да избягвате образованието и интелектуалните занимания. Днес концентрацията на вниманието Ви няма да е на равнище.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР