Хороскопът за октомври 2022 година предвещава, че всички зодии ги

...
Хороскопът за октомври 2022 година предвещава, че всички зодии ги
Коментари Харесай

Най-мрачният феномен на тази есен наближава. Астролозите предупреждават за неговото влияние върху всички зодии

Хороскопът за октомври 2022 година предвещава, че всички зодии ги чакат сложни времена.

Слънчевото затъмнение което ще може да забележим на 25 октомври е събитие, на което още от древността се приписва мистично значение. През това време ставаме неспокойни и скритите ни мисли и страсти излизат на напред във времето.

Когато попадне в знака на Скорпион, става доста по-тъмно от нормално. Астролозите считат, че това ще повлияе на държанието на всички зодии още във етапа преди затъмнението. Следователно октомври ще бъде проблематичен месец. Много хора могат да изгубят надзор над личния си живот. Вижте какви неточности е по-добре да не вършиме в този момент.

Хороскоп за слънчевото затъмнение през октомври за всички зодии

Какво би трябвало да създадем, с цел да се възползваме оптимално от силата на затъмнението и да избегнем неприятности? Ето препоръките на астролозите:

1. Здрав разсъдък вместо пристрастеност

Хората зодия Скорпион обичат да вършат всичко срещу разпоредбите. Те не виждат по кое време провокативното им държание стартира да води до съществени последици. Дори когато са предизвестени за тях, те маниакално настойчиво се пробват да продължат по своя път. Сега всички знаци на зодиака ще усетят върху себе си силата на идното затъмнение – ще стартират да се държат по сходен метод и затова ще изгубят способността си да преценят вярно обстановката.

През октомври си коства да вършиме всичко два пъти по-бавно от нормално. Ако постоянно разсъждавате върху това, което вършиме, ще избегнете допускането на съществени неточности.

2. Любов вместо ненавист

Под въздействие на слънчево затъмнение в Скорпион ще сте склонни да изпитвате рискови страсти. Те ще бъдат доста интензивни, тъй че би трябвало умишлено да ги насочите към позитивни усеща. Това важи изключително за връзките с околните.
Вместо да трупате аргументи да съжалявате или да изпитвате завист, би трябвало да потърсите опрощение, с цел да покажете топлота и поддръжка. Ще бъде оценено от всички зодии през този интервал. Но в случай че извършите нещо неправилно с някого, би трябвало да се съобразите с обстоятелството, че това ще провокира голям спор.

3. Приемане вместо нужда от надзор

Най-важните взаимоотношения в живота ви в този момент са подложени на тестване. Ще би трябвало да се запитате дали връзката с другия се основава на взаимни условия или на откровена благосклонност.

Всеки от вас в този момент ще стартира да се бунтува против наложения надзор и да желае да бъде признат тъкмо подобен, какъвто е. Струва си да запомните, тъй като ще бъде извънредно елементарно да нараните някого в близко бъдеще. Достатъчно е обаче да започнете да се отнасяте с схващане към другите, с цел да увеличите шанса за възстановяване на връзките

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР