„Хороскопът на Украйна за 2022 г. обещава победа във войната

...
„Хороскопът на Украйна за 2022 г. обещава победа във войната
Коментари Харесай

Предсказанията на ясновидци за развитието на войната в Украйна и кога ще умре Путин

„ Хороскопът на Украйна за 2022 година дава обещание победа във войната с Русия, въпреки и не доста скоро. Но водачът на Руската федерация Владимир Путин би трябвало да се опасява за себе си: хороскопът му предвещава проблеми “, това съобщи украинската ясновидката Екатерина Синчук, оповестява УНИАН, представен от БЛИЦ.

Тя обаче направи още по-зловещо знамение за съветския президент – уточни точната дата на гибелта му.

Преди време украински астролози обявиха, че това може да се случи още това лято, а мястото на което Путин ще почине ще е неговият кабинет.

Сега ясновидката Синчук посочи, че най-фаталната дата за съветския президент през тази година ще е 22 август.

„ Той може даже да почине този ден “, сподели тя. Ясновидката разясни, че сполучливите договаряния сред Русия и Украйна ще се проведат не по-рано от средата на май.

Окултният маг Наталия Ясинская пък посочи, че „ началото на успеха на Украйна ще бъде положено през април “. Но тя не чака „ края на военните дейности преди юни-юли “.

Астропсихологът Мирослава Барабаш пък позволява още по-песимистичен сюжет за войната: тя не планува победа на Украйна по-рано от септември тази година. Въпреки че твърди, че мирният живот ще стартира да се връща в украинските градове през май.

Какво чака Русия поради войната с Украйна

Освен че нападна Украйна, Русия рискува и нуклеарна война със Съединени американски щати – споделят астролозите. Причината ще бъде тоталният спад в страната, в това число стопански.

Те пресметнаха и какво ще се случи с Русия през 2022 година след войната. Според тяхната прогноза рецесията в Русия, провокирана от „ самоуверените недомислени дейности на Путин “, ще продължи най-малко до 2026 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР