Хороскопът на известния руски астролог Павел Глоба за 2018 година

...
Хороскопът на известния руски астролог Павел Глоба за 2018 година
Коментари Харесай

Прогноза на Павел Глоба за 2018 г. по зодии

Хороскопът на известния съветски астролог Павел Глоба за 2018 година демонстрира кои от зодиите ще са добре през новата година и кои ще имат проблеми.

Глоба е безапелационен, че най-успешни през 2018 година ще са хората, родени под знаците на Стрелец, Водолей, Овен и Близнаци. Но какво чака всяка една от зодиите? Ето я и прогнозата му, представена от "Астро Телеграф ".

Овен

През 2018-а ще имате доста благоприятни условия да се покажете от най-хубавата си страна, не ги изпускайте. Пороците и слабостите ви минават на втори проект. Прекрасно време за обич и да свършите всичко, от което се нуждаете. През годината щастието за вас ще е общ брой от голям брой дребни победи. Но не би трябвало самоцелно да търсите триумфа. Всеки миг от дребната ви поредност от триумфи ще би трябвало сами да си го залужите с твърдоглав труд. През тази година вашите способи могат да се сторят остарели на другите, време е да помислите за самоусъвършенстване и образование, за придобиване на нови познания и умения.

Телец

Вашият нарцисизъм няма да ви е от изгода през годината. Годината е рискова за много от вас. Ако мислите единствено за себе си, може да останете без поддръжници и другари. Но пък ще имате подправени другари, които нямат нищо общо с вашите проблеми, а ги ускоряват. За да избегнете това, преценявайте истината сами пред себе си. Обичайте себе си и фамилията си, уважавайте близките. Занимавайте се повече със спорт. Физическата интензивност ще ви помогне, тъй като тя лежи в основата на положителното въодушевление и самочувствие. Научете се да почивате в точния момент, с цел да не стане късно. Не правете неща, които ви карат да излизате отвън нормалната си интензивност.

Близнаци

Никога не говорете неприятно за себе си и в никакъв случай не казвайте, че сте нещастни. За вас това е изрично неразрешено през 2018-а, когато думите и мислите получават необикновена мощ. Вашата уязвимост са вашите мисли. Близнаците постоянно виждат света по друг метод от другите. Трябва да се заставите да мислите за себе си и за своите каузи в положителен проект. Само тогава 2018-а ще бъде продуктивна за вас. Няма нищо по-опасно от отрицателните мисли - те се демонстрират като вирус на съзнанието, който унищожава всички признаци за триумф и положително въодушевление. Работата си би трябвало да я образуване оптимално динамично и за нея не би трябвало да жалите сили и време. Любимите ви хора ще ви оказват помощ да се справите и да останете в разиграването и тази година.

Рак

Енергийното саморазрушение е началото на края на всеки Рак. Започва с нежеланието да се движи напред. Апатията побеждава всичко, включително и триумфа. И в любовта, и в работата ще ви е необходим пресен взор върху нещата от живота. Избягвайте присъщите за вас подозрения в себе си, в околните и обичаните хора. През 2018-а вие сте свързващото звено сред хората и техните победи. За мнозина вие се превръщате в благополучен амулет. Сега това няма да ви даде особени прерогативи, само че след това ще се изкачите на Олимп и ще останете там за дълго. Просто почакайте още малко. Важно е да спазвате режим през цялата година. Почивките са доста значими за вас, както и да сте в компания на приятни хора. Потърпете, с цел да си осигурите ярко бъдеще. Не се отпускайте върху постигнатото и през цялата година бъдете в търсене - на обич, на нови другари, нови сътрудници, на това, което нямате в този момент. Всичко ще ви се получи, само че би трябвало да се търпеливи и да продължите започнатото.

Лъв

За да разберете какво желаете от живота, задайте сами на себе си този въпрос неведнъж. Задавайте си го всеки ден и търсете отговорите му на всички места и когато и да е. Казано е, че който търси, той и ще откри. Трябва да прекарвате повече време с хора, които умеят да ви стимулират. Дори, когато сте привикнали да разчитате, както всеки характерен Лъв, единствено и само на себе си, поддръжката от другиго няма да ви навреди, а в противен случай. Проблемът е, че съвършенството няма граници, а през 2018-а доста елементарно можете сами да се вкарате в някакви рамки, да си кажете, че сте станали такива, каквито сте желали. Запомнете значимата мисъл, че никой от хората не може да стане подобен, какъвто желае, а може единствено да се приближи до идеала и по тази причина пътят на самоусъвършенстването в никакъв случай не стопира. Тази година може да го почувствате осезаемо.

2018 година е време за открития, за разрушение на стандартите и унищожаване на клишетата

Дева

Постигането на естетика е ваша съществена цел и задача. Ако не сте го създали, то още при започване на годината поставете пред себе си главните цели, към които се стремите. Никой не може да ви вземе това, което към момента нямате, по тази причина може да споделите своите проекти, само че не и достиженията си. Много е значимо да пазите в загадка успехите си. Живейте тази година поради самите себе си, за своите обичани хора. Не си коства да разпилявате напъните си за хора, които не харесвате. Не ви би трябвало да говорите неприятни неща в лицето им, само че и злословия зад гурба им не са ви нужни. Избавете се от ревността и завистта, с цел да получите оптималното за себе си от всички сфери на живота. Вашият живот е това, за което би трябвало да мислите - нито повече, нито по-малко.

Везни

Най-накрая през 2018-а ще преживеете енергиен напредък на високо ниво. Много от вас обаче могат да го възприемат и като проклинание, тъй като още веднъж няма мира за вас. Постоянно ще ви се постанова да се борите с нещо или с някого. Хората ще ви пречат, а упоритостите ви няма да ви оставят на едно място. От друга страна тази година по-лесно ще имате мотивация за всичко. Няма да ви се постанова да я търсите, тя ще ви съпътства непрекъснато и ще заразява околните ви. Тайната на вашия триумф през 2018 година е вярното систематизиране на целите ви. Трябва да решите в коя област ще имате потребност от максимален триумф. Действайте умерено и рационално, а не прочувствено. Вслушвайте се в препоръките на околните, ще са ви от изгода.

Скорпион

Мислите се трансформират в материални неща, тъй че за вас е неотложно през 2018 година да мислите за светлото бъдеще. Време за сформиране на проекти, за съдбоносни решения, за грандиозни промени, само че и за отмора. Годината се обрисува да е много наситена за вас. Ще мине като празен момент, в случай че не се отправите в нужната посока. Тази година може да планирате всичко - сватби, огромни покупки като жилища или пък промяната на едно с ново, поправки и така нататък Сега животът ви е оптимално предсказуем. Бъдете деликатни непрекъснато и във всичко, даже в детайлите. Само по този начин ще избягате от проблемите си. По-добре никой да не знае за съкровените ви проекти. Не си коства да ги споделяте, изключително с хора, които не са ви симпатични. Дейстайте независимо, колкото ви разрешават опциите.

Стрелец

Трудно ще може да бъдете уверени сами в себе си през 2018 година Приемайте промените към вас позитивно, без негативи. Така имате повече шансове да ви се получат нещата и това ще даде смисъл на живота ви през годината. За вас всичко в близост ви се трансформира непрекъснато и това ви напряга. Но то не значи, че би трябвало да изневерявате на себе си. 2018-а ви дава опция за нови приходи или пък да закрепите триумфите си до момента. Това важи и за любовния ви живот. Добра година за нови запознанства, също за сватби и за прекосяване на връзките на по-високо равнище. Другата ви половинка по-скоро чака от вас интензивност през годината и ще има предпочитание да вършиме доста стойности неща дружно. А това може да значи забременяване на бебе или пък огромна покупка, ремонт и така нататък Не се тормозете да питате и да изяснявате това, което ви е неразбираемо.

Козирог

През тази година би трябвало да мислите повече по какъв начин да измененията самите себе си в позитивна посока. И това ще ви даде повече благоприятни условия щастието и благосъстоянието да дойдат при вас. Не се тормозете да се заемете с нови каузи и даже да се пробвате в нови сфери. За наслада или горест, само че 2018-а за вас е мощно обвързвана с материалното и изключително с финансите. А за любовта ви, то тя няма да зависи от вас, а от обкръжаващите фактори. Трудно е да го разберете и възприемете, само че единствено по този начин ще заработите за своето богатство. В любовно отношение ви следва време за хладина и почивки, само че най-малко няма да се на точката на заледяване. Просто ще ви е по-трудно да я поддържате на едно ниво. Приятните страсти и моменти бързо ще свършват за вас поради непрекъснатите проблеми и претовареност в други сфери. Добрата вест е, че това е настоящо единствено за вас.

Водолей

Ако Фортуна ви е напуснала, то 2018-а ще ви помогне по-лесно да откриете вярата в личните си сили. Възможно е да промените направлението, а също и да се разделите с някои хора в живота си, които се хранят от вашата добрина. Не унивайте, ще стане по-зле. Трудностите ви вършат по-силни. Трябва ви мъдрост, по тази причина Вселената слага пред вас комплицирани, само че изцяло изпълними задания. Стремете се 2018-а да бъде плацдарм към полета ви след това. Но би трябвало всичко да изчистите и да се подготвите за политане. Дълго време ще имате триумфи в разнообразни инициативи. Възможно е към края на годината да срещнете човек, на който може да се доверите. Може да станете положителни другари за дълги години или даже да се влюбите в него.

Риби

Самомотивацията е всичко, което ви е нужно в този момент. В началото на годината би трябвало да намерите мотив да подобрите сами себе си, а в края ще ви би трябвало единствено мъничко предпочитание. Все отново за вас годината не е интервал на велико творчество и особена талантливост, само че ще може да закрепите позициите си даже там, където не сте очаквали. Само упоритият труд ще ви донесе триумф. През 2018-а слушайте по-малко интуицията си, тя може да ви подведе и то не един път. В любовните каузи звездите вещаят за вас напредък. Напълно е допустимо да намерите този, който ще оцвети самотата ви и то по най-приятен метод. През 2018-а звездите са настроени позитивно, в случай че решите да вдигате женитба. Бъдете сами себе си, тъй като обстановката в любовта е комплицирана. А това е интервал, който може да се окаже предопределен в по-наташния ви метод на живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР