Хороскоп за деня - 15 септември 2023, петък Овен Потърсете причината,

...
Хороскоп за деня - 15 септември 2023, петък Овен
Потърсете причината,
Коментари Харесай

Овенът си връща влечението към бивши гаджета, приятни изненади за Рибите

Хороскоп за деня - 15 септември 2023, петък

Овен
Потърсете повода, в случай че погледът ви е ориентиран към бъдещето, а това, което ви се случва през днешния ден, ви „ връща “ в спомените! Може да се окаже, че не сте си взели поука от грешките и проектите ви са неосъществими. Не е изключено и да се върне влечението към хора, с които ориста ви е разделила.

Телец
Най-добрата тактичност за през днешния ден е да избягвате интриги и разногласия. Не се самосъжалявайте, в случай че нещо се обърка, а се захващайте бързо за работа! Ролята на преподавател през днешния ден не ви отива. Не се дръжте с приятелите и с хората, които обичате, като деца! Не се опитвайте да ги превъзпитате!

Близнаци
Вълните на живота ви носят във вярната посока. Целите, които си поставяте, са изпълними. Имате късмет да се справите със отговорностите, само че не се товарете прекомерно! Бъдете великодушни и не отхвърляйте помощ, само че бъдете деликатни, когато се занимавате с хора от противоположния пол!

Рак
Ако сте изнервени, умерено анализирайте аргументите! Шопинг лечението няма да ви помогне изключително, само че пък и няма да ви навреди. Може да си устроите пътешестване или да се забавлявате с другари. Месната храна в този момент е противопоказна.

Лъв
Не планирайте значими срещи и не се захващайте със значими неща, тъй като може ненадейно да изникнат непреодолими трудности пред вас! За обич не ви е ден. Ако чувствате виновност, поискайте амнистия! Не изяснявайте обаче връзките си, тъй като напълно ще ги объркате!

Дева
Предстоят ви значими срещи през днешния ден. Ако се явявате на изявление за работа или пък индивидът, който обичате, е решил да ви запознае с родителите си, ще спечелите повече, в случай че бъдете такива, каквито сте, вместо да се вършиме на скромни. Не играйте функции! Бъдете себе си! 

Везни
Може да планирате или да дадете старт на нов план. Възползвайте се от способността да убеждавате! Може да получите поддръжка от авторитетни хора. Върви ви и с парите. Развържете кесията си, през днешния ден ви е ден за харчене, само че не купувайте електроника или електрически уреди! 

Скорпион
Денят е спокоен. Търпението е в основата на триумфа. Ако оставите нещата да се случват сами, няма да съжалявате. Не притискайте нито сътрудниците, нито околните си! Не се опитвайте да ги променяте! Ако се разболеете през днешния ден, е значимо да се лекува първо душата. Болестта е на енергийно равнище. 

Стрелец
Не се размотавайте, а действайте! Успехът ще е налице, в случай че вложите повече старания. В връзките ви с противоположния пол времето е удобно за изясняване на недоразуменията и за превъзмогване на разликите. Не яжте люто, горещо и не пийте алкохол!

Козирог
Липсата на информация и инертността на сътрудниците могат да попречат на бързото нахлуване в работния темп. Следобед обаче бързо ще компенсирате изоставането. Отношенията с околните ви може да се влошат. Внимавайте, нужни са взаимни отстъпки! 

Водолей
Не се опасявайте да експериментирате! Дори да сгрешите, няма да има съществени последствия за това. В този ден обаче мъжете, които се увличат по хазарта, да внимават! Не залагайте пари! Опитайте се да пестите! Най-уязвим е гръбначният дирек. 

Риби
Денят е превъзходен. Правете проекти и предлагайте смели хрумвания! От обичания човек пък може да очаквате единствено приятни изненади. Семейните да извърнат повече внимание на децата си. Сега ще ви е по-лесно да поддържате връзка с тях. Не яжте люто, вероятни са коремни болки! 

за всички зодии
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР