Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Може да се чувствате

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Може да се чувствате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 4 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички непотребни и дразнещи задължения. Направете го, че да започнете декември на чисто и изначало.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще би трябвало да балансирате сред личните си стремежи и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, само че въпреки всичко се наложи да се съобразите и с непознатото мнение, не се дразнете поради това, може би и другите имат право.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Очакват ви сума неща за извършване. Намалете малко темпото, правете всичко постепенно и на драго сърце. Мислете за това,което вършиме сега, фокусирайте се. Така ще свършите доста повече.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще сте загрижени основно за фамилните си каузи. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, само че това няма да помогне на по-бързия процес на събитията, тъй че карайте по-спокойно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще сте изключително чувствителни към всичко, което става към вас. Не се впечатлявайте прекомерно от думите на хората, тъй като през днешния ден и без друго не са доста съществени. Денят е подобаващ за извършване на покупки и отменяне на неприятни отговорности, ще съумеете да го извършите бързо.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не се напъвайте да извършите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте подвластни от мнението и дейностите на хората към вас. Денят е подобаващ за персонално творчество, просто не прибързвайте, дайте си време.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще сте доста приятна компания за другарство и изключително ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с креативна активност през днешния ден ще сте по-продуктивни от нормалното, единствено не се поддавайте на мързел.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Разсеяността не е недостатък, даже може да е от изгода от време на време. Пък и на вас постоянно ви се случва,така че никой няма да ви придиря. Само гледайте д ане забравите къде се намирате, изключително в случай че нямате GPS.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)До ранния следобяд ще имате много задължения, които евентуално ще са ви приятни. Денят е доста подобаващ за другарски срещи и продан на информация. Вечерта ще ви се желае да посветите на дома си и да го извършите по-приятен и комфортен.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Добре е да помислите с какво би трябвало да се подсигурите преди да започнете с дейната работа.Нали знаете - първо проекта, след това действието.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Този ден несъмнено допуска по-философско и безгрижно разположение. Можете да помързелувате или да се пошляете. Най-хубавото е, че може да решите сами какво в действителност ви се прави.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР