Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е доста сложен

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е доста сложен
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е много комплициран ден за вас. Имате да уреждате много забавени отговорности. Контактите ви с властта няма да са доста розови, въоръжете се с самообладание и благи думи, с цел да можете да отваряте стоманени порти (ако ви се налага).

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес може да чувствате известно напрежение, само че е от многото задания, които сте си сложили. Така или другояче ще се справите ослепително, за какво се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете неприятното си въодушевление и погледнете по-бодро света.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес можете да се чувствате много енергични и бодри и на фона на всеобщото отчаяние вие ще сте като пърхаща птичка. Не бързайте да организирате срещи с другари, преди да сте говорили с всеки един поотделно. Единственото, което през днешния ден е по-добре да не вършиме е да се занимавате с държавни структури и да спорите с възрастни хора.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Основните ви грижи ще се въртят към сътрудниците или сътрудниците ви в бизнеса. Има за споразумяване някои парични въпроси, които кой знае за какво все трансферират на вас. Добре е през днешния ден да приключите с този противен въпрос.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Вие още веднъж сте се затрупали с работа, само че по този начин е като не можете да отказвате. Бъдете по-категорични и не поемайте прекалено много задания. Доста сте изтощени, довечера наложително отделете малко време за себе си, починете си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес напълно безнаказано можете да си позволите много неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или тв приемника. Ако ви е чак толкоз неотложно, най-малко носете защитни очила.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Би трябвало да работите по-старателно, а освен да мислите за премията, която ви се поставя откакто приключите. Естествено е да се чувствате изтощени и отпаднали, следователно потърсете помощ, само че никога не си зарязвайте работата.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се И днешния ден е подобаващ за учене, само че явяването на изпити може да мине малко проблематично. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които даже не сте чували. Освен това за самите вас би било добре да не избухвате по най-незначителни мотиви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)След нормалните домашни грижи ще ви се желае да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, с изключение на нормалните. Все отново бъдете по-сдържани и не давайте мотиви за приказки, в случай че това не е нарочната ви цел.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР