Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Вашият ден е доста

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Вашият ден е доста
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 6 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Вашият ден е много по-приятен и жизнеспособен, спрямо този на близките. Днес надали ще ви се работи доста, само че при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не е доста лек ден за вас, ще би трябвало да се справяте с много проблеми, само че най-много със личната си раздразнителност и неосъществени стремежи. Не вярвайте на всеки срещнат или на всяка вестникарска публикация, през днешния ден е доста елементарно да ви излъгват.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Този ден е най-добре да прекарате на насаме място в молебствия и метафизичен диалози със себе си. Не сте най-хубавата компания, поради обзелите ви вътрешни страхове. Една разходка на чист въздух би могла да направи чудеса или някой непретенциозен подарък от страна на непосредствен човек.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си през днешния ден. Отдайте се на неща, които ви доставят наслаждение, откакто сте си изпълнили отговорностите, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват близките си коства няколко часа работа.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще имате повече служебни отговорности от нормално. Не се ядосвайте, че всеки се пробва да се измъкне и оставя отговорността на вашите рамене, ще пристигна време, когато обстановката ще се преобърне.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Един ден, в който ще гледате метафизичен на живота и ще се чудите какво толкоз им става на другите. Ще би трябвало да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. В службата си не е рационално да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви откри някоя работа или пък вие ще би трябвало да похапнете от плодовете на неприятното му въодушевление.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Твърде прочувствен е този ден за вас или много нервозен, зависи от гледната точка. Не бъдете прекомерно внезапни с близките. Добър ден да уредите някои изостанали финансови отговорности.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Доста работа ви чака през този ден, даже и да не ви се нрави. Добре е да обърнете внимание и на физическото си тяло, през днешния ден минете на разтоварваща диета. Бъдете деликатни с електрическите уреди и острите предмети.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да ви останат пари за след това. Дано съумеете да разрешите алтернативата, тъй като на помощ извън към момента не можете да разчитате.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР