Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Отново са ви налегнали

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Отново са ви налегнали
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Отново са ви налегнали парични грижи, няма метод – в този момент се заплащат сметките.Важното е да знаете,че постоянно има различен вид да набавите пари,пък както казват-Вселената е великодушна.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес е много комплициран ден за вас. Ще би трябвало да решавате всякакви неща, които не знаете дали желаете или не. Настроението ви е много смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, много сте сложни за другарство.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Вие сте просто щастливци, чакат пътешествия, въпреки и единствено пред екрана на тв приемника. Днес не се отнасяйте прекомерно в проекти за бъдещи приятни преживявания, отделете малко внимание и на директните си отговорности, няма да ви е мъчно да приключите небрежно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Притеснявайте се до обяд, тъй като след това въобще няма да ви е до спотаени страсти и скрити усеща (ако въобще вие разполагате с такива). Следобед ще сте подготвени да се опълчите на всеки и просто да се забавлявате с реакциите на хората. Е, не прекалявайте с провокациите въпреки всичко.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Доста комплициран се обрисува днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, тъй като единствено ще се ядосвате. В къщи могат да зародят съществени несъгласия, поради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо значимо през днешния ден, единствено ще развалите деня на всички.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Отдавна не сте имали толкоз прелестен и занимателен ден. Вие, несъмнено може да изпортите всичко с прищявки и мрънкане, само че имайте поради, че звездите ви сервират на тепсия цялото многообразие, от което се нуждаете.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес няма да ви се работи доста много. Може да е края на ноември, само че това е един доър мотив да се повеселите и даже да помислите къде бихте да сте след още един месец.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Активен участник сте в придвижването, дали е от място на място или са някакви комплицирани мисли, вие си знаете, значимото е нещата да се развиват. Имайте поради, че може да ви дойдат непредвидени посетители, тъй че имайте нещо за уместно на разположение.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Чудесен ден. Оставете повече време за срещи с другари и за обичаните си занимания. Домакинските отговорности можете да поотложите.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР