Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е хубаво да

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е хубаво да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 10 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е хубаво да отделите време, с цел да си изясните връзките с хората към вас. Вие в действителност виждате нещата от всички гледни точки, само че май имате потребност от повече увереност, с цел да решите какво да извършите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ден, в който вие ще би трябвало да поддържате настроението на равнище. Винаги има метод да извършите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните разновидности. Нали знаете, щом още сте живи, значи има какво още да учите.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Доста ексцентричен ще ви се стори днешният ден, само че пък занимателен. Може да сте малко прибързани в думите и дейностите си, само че този път близките ще ви одобряват по-благосклонно. Все отново проявявайте повече такт.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате толкоз,защото ви е боязън да останете уединено с мислите си? Може би би трябвало да се изправите лице в лице със себе си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Още един ден с независещи от вас условия и дейности. Оставете се и през днешния ден да ви носи течението, а за дейни дейности има време. Днес е ден за разбори и вглеждане в себе си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Малко мъчно ще ви е през днешния ден да излезете от у дома, а се постанова. Направете малко изпитание, щом един път излезете и ви лъхне хладният въздух, към този момент нищо няма да може да спре ентусиазма ви.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Изведнъж ще се появят куп неща, които би трябвало да свършите. Вие сте работливи хора, надали ще се уплашите от работа, но личната ви колебливост ви пречи. Нали знаете, че вършиме най-хубавото за момента, тогава за какво се тормозите?

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се разкъсвате сред желанията, отговорностите и осъществяването. Ще би трябвало да търсите равновесие сред нещата, а може би и помощ. Ще би трябвало да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес е вашият ден да участвате в шерване проблемите на битието. Бъдете подготвени да изслушате проблемите на другите и да им съчувствате. Само не приемайте всичко във вътрешността, че тогава става рисково.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР