Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят обещава да е

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят обещава да е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят дава обещание да е освен деен, само че и доста забавен. Хора, на които държите ще ви изненадат неприятно, освен това изцяло непреднамерено. Поставени сте в сложна обстановка, потърсете изкусен излаз.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Охо, през днешния ден е страховит ден за вас. Ще можете да прокарате концепциите си пред другите без да влагате огромни старания. Само бъдете по-мили с обичаните си хора, малко прекалявате с натиска си върху тях, слушайте ги повече.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес няма да се чувствате изключително прелестно със заниманията си. Ще ви се желае да се измъкнете, да избягате от досадните неща. Но пък ще бъдете доста съобразителни и ще намерите метод да се справите с всяко състояние по най-хубавия метод.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Може би не сте намерили най-хубавия метод да проявявате интерес към някого и индивидът ще бъде леко учуден и изцяло неразбиращ какво аджеба желаят от него. Направете нещата по-простичко., " Подобно на магически лъч проектирате на всички места личния си взор към света и извънредно ще ви озадачава, в случай че някой стартира да стачкува. Вслушайте се и в някой различен, с изключение на в себе си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще ви подгонят дребни, само че неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се деликатно, с дребни крачки, тъй като има възможност да не стигнете тъкмо, където сте тръгнали.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес към вас и вашите дейности ще има нараснал интерес в профил. Коригирайте нещата по съответния метод, с цел да не се излагате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един много добър ден, изключително в случай че ви се постанова да контактувате с повече хора. Ще научите много нови неща, единствено нека ви остане време да ги систематизирате. Може да ви се наложи да пътувате служебно, което ще се окаже освен потребно, само че и доста прелестно. Добър ден за договаряния.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще ви тревожат много прозаични неща и най-много по какъв начин да се справите с финансите си. Всъщност хубаво е да обърнете повече внимание на себе си, попълнете есенния си дрешник. И не забравяйте да се обличате топло.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще действате бързо, само че основното - ще мислите и възприемате бързо. Хубаво е да не прекалявате с афоризмите, изключително пред шефа си. Говорете по-малко и действайте повече (освен, в случай че работа ви не е обвързвана с говорене).
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР