хороскоп от astrohoroscope.info Овен Семейството и приятелите ви биха желали

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Семейството и приятелите ви биха желали
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 30.01.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този зимен ден защо друго може да си мечтае човек.

Телец

Ще ви вълнуват въпроси, свързани с егоизма. Всъщност до каква степен той е здравословен, до каква степен би трябвало да го порицаваме. А в действителност главният въпрос е - има ли изгода от порицаването. Приемете се такива каквито сте - и хубави, и неприятни, непрекъснато разрастващи се. Какво значение има по какъв начин назовавате това, по-важното е да сте щастливи.

Близнаци

Днес е безусловно неефикасно да казвате, че това или това не е за вас. Просто би трябвало да започнете да действате, даже и да не знаете тъкмо по какъв начин.

Рак

Днес не правете точни проекти, сигурно ще се наложи да ги променяте. Може да ви се наложи да се занимавате с нещо, което не разбирате прекомерно добре, само че пък какво предизвикателство е това.

Лъв

Днес ще се чувствате удобно във всякаква компания и ще се усещате част от едно огромно цяло. С лекост ще раздавате обещания, само че дали ще смогнете да ги извършите. Не се надценявайте, бъдете реалисти.

Дева

Днес сами ще си създавате компликации, тъй като смятате, че би трябвало сами да си свършите всичко, без непозната помощ. Отпуснете се, множеството от половината работа може да бъде свършена и без вашето присъединяване.

Везни

Чували сте, че другите са нашето огледало. Днес може да се опитате да се огледате и да наблюдавате, засичате и анализирате какъв брой чертите на другите имате у себе си, а какъв брой ви нервират, какъв брой напряко ви побъркват. А дали вие не ги притежавате, само че ви е боязън да си признаете. Бъдете почтени към себе си, тъй като единствено истината ще ви направи свободни.

Скорпион

Ако си мислите, че разбирате обстановката и можете да предскажете какви събития ще се случат, това може единствено да значи, че в последна сметка нищо не ви е известно.

Стрелец

Забавен се обрисува днешният ден, изключително за тези към вас. Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, тъй като ще разберете за какво постоянно е печален.

Козирог

Днес на хоризонта може да се появят облаци, само че това не значи, че наложително ще стигнат до вас. Е, може единствено да ви “поизпилят нервите” и чак тогава да се разсеят. Но бива ли навръх вас да ви пука от такива работи...

Водолей

Днес най-сетне ще имате опция да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, единствено недейте доста да мърморите.

Риби

Днес може да постигнете невероятни неща, без освен това да влагате някакви огромни старания. Днес просто е подобен ден. Само не си мислете, че това ще ви се случва всеки ден. Само краткотрайно е.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР