хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес откровените разговори ще ви помогнат

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес откровените разговори ще ви помогнат
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 04.09.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес откровените диалози ще ви оказват помощ да преодолеете дистанцията, появила се преди време сред вас и роднините ви. Сутринта може да ви сервира неприятна изненада. Не се опасявайте от крушение, това ще ви помогне да се справите с всичко без проблем.

Телец

Здравето ви няма да е съвършено, тъй че вземете ограничения отрано, с цел да не стане след това прекомерно късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате необикновено.

Близнаци

Не се тормозете, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък много сте се позанемарили. Направете всички тези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Рак

Още със ставането си ще установите, че всичко се върти към вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, въпреки да сте заобиколени от най-топлата и отзивчива атмосфера. Разбирате ли в този момент какво им е на звездите – тъга, тъга....

Лъв

Не се изнервяйте, че през днешния ден всичко се случва като на занимателен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, в сравнение с сте предполагали.

Дева

Светът не е в розовите цветове, в които очаквате, само че и не всичко е толкоз трагично, колкото ви се коства. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е пособия в толкоз доста случаи. Да всичко е персонално, само че не приемайте нещата персонално, неврозите на другите не са вашите лични, нали.

Везни

Днес имате опция да се покажете в целия си искра и да очаровате всеки, който дръзне да ви огледа. Домашните още веднъж са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте трагично да преживявате всичко.

Скорпион

Днес напълно зависите от здравето си, а би трябвало да е противоположното – то да зависи от вас. Ами не се помайвайте – вземайте ограничения. На първо време повечко разходки и спорт ще ви се отразят добре, а в това време може да заместите разногласията с разбиращи диалози.

Стрелец

Изненадващо позвъняване на шефа ще провали проектите ви за през днешния ден. Ако не е безусловно неотложно, имайте смелостта да откажете, не сте „ Бърза помощ” въпреки всичко.

Козирог

Твърде е вероятен спор в фамилията ви. Опитайте да поговорите и да потърсите метод да изгладите нещата. Хубаво е да приложите някои процедури за разпръскване на напрежението, което сте натрупали. Като начало една разходка рано сутринта, ще ви се отрази добре.

Водолей

Доста чудноват ще е днешният ден за вас. Имате потребност от отмора и уединение, с цел да намерите още веднъж вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат измежду повече хора. Може да се окаже забавна умелост.

Риби

Днес ще сте много припрени и мъчно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте поради, че всеки си има личен темп и по опция се съобразете с това. Възможно е да се появят дребни парични усложнения, бъдете по-внимателни в харченето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР