хороскоп от astrohoroscope.info Овен Чудесен месец отваря врати за вас.

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Чудесен месец отваря врати за вас.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 01.08.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Чудесен месец отваря порти за вас. Ухание на лято и щурчови песни ще ви въодушевяват и омайват. Последната седмица постепенно ще ви върне в всекидневието. С нови сили ще подредите нещата към себе си. А през днешния ден пребройте какъв брой доста благословии имате в живота и бъдете признателни.

Телец

Някак надълбоко ви допира този месец, разсънва мемоари и погалва душата ви с фантазии. Важно е да си дадете сметка какво в действителност желаете, накъде сте тръгнали, какво ви вълнува. Време за вас и всичко обичано. Погрижете се на първо време за вътрешния си мир, пък след това всичко ще се подреди от единствено себе си.

Близнаци

Ключовете за този месец са многообразие, придвижване и любознание, все обичани вам действия. Очертава се прелестен и другарски месец. Последната седмица даже ще можете да се потопите в чудни и дълбоки прочувствени прекарвания. А през днешния ден просто помечтайте, има толкоз доста за мечтаене през лятото.

Рак

Силно начало на осмия месец, опция да измененията ценностната система на хората към вас. Първият ден единствено ускорява способността да виждате и оценявате най-стойностното във всяко нещо.

Лъв

Ще ви мамят далечните простори и непознатите места, ще търсите непредвиденото, новото и особеното през днешния ден. А август е вашето време за начало, за изява на личното ви пресътворено аз. Споделете блестящите си хрумвания, дайте ги на света.

Дева

Реализация, деловитост, изгода, резултат все думи, свързани с вашата буря - земята. Днес е ден да покажете до каква степен сте сполучливи, професионални, кои са вашите мощни страни. 1-ви август, 1-ви в класацията!

Везни

Чуден ден и начало на едно чудно другарство... със себе си. Днес ще имате опцията да повярвате в чудеса, изцяло обосновано и разумно. Просто се оставете за момент без да анализирате и дайте късмет на чудото да се случи, пък след това си правете съпоставения и разбори колкото си желаете.

Скорпион

Месец в единение и битка на противоположностите. Ден за обич и съзидание. Весело стартирате този месец и още по-весело ще става. Търсете любовта под капачката на нервността и неприятното въодушевление, правете нежни революции, освобождавайте другите от рестриктивните мерки им, покажете им лятото, слънцето и... другарството.

Стрелец

Август отваря нови хоризонти пред вас, светът става по-широк, по-голям и... по-населен. 1-ви е и е време за преподреждане на проектите, а вашите този път следва да са огромни. Започнете с нещо простичко - събиране на хрумвания. Днес е време да се ориентирате къде желаете да бъдете, какво желаете да вършиме. А в това време - споделяйте, подкрепяйте и вдъхновявайте хората към вас и правете света по-красив с наличието си.

Козирог

Леки рискови положения ще се следят през днешния ден към вас, само че това по-скоро ще ви въодушеви и подтиква, в сравнение с да ви тормози. Вие сте бойци по природа и спешните обстановки единствено ви подтикват и вършат по-силни. Започвате август на бойна нога и несъмнено ви чакат върхови резултати. Бъдете подготвени!

Водолей

Ден първи. За какво ли този ден ще стане първи в живота ви? Лятото е в разгара си, фантазиите също. Дайте си късмет да погледнете оттатък личните си ограничавания. Месец за научаване на нови неща, за придвижване и лекост.

Риби

Ден малко чудноват и тайнствен, отварящ вратата към новия месец, към сърцето ня лятото. Магията всеки я носи в себе си и тя е заключена в сърцето, в онази дребна загадка кутийка в средата на гърдите. Днес ще желаете да отключите нейните съкровища и да раздавате, да раздавате... ден за обич и съчувствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР