Хороскоп на Алена за днес, 11 ноември 2019 година:ОВЕНВ този

...
Хороскоп на Алена за днес, 11 ноември 2019 година:ОВЕНВ този
Коментари Харесай

Неблагоприятен ден за Рибите, изненади за Водолеите

 Хороскоп на Алена за през днешния ден, 11 ноември 2019 година:

ОВЕН

В този ден сте във властта на промени, измежду които ще има и неприятни, поради предстоящи, само че бавещи се финансови приходи, които към този момент сте разпределило по пера, с цел да занулите заплащанията си в края на годината. Заемете се единствено с настоящите си отговорности. Ако нещо би трябвало да се реализира, да е без вашата директна интервенция. Не пътувайте. До обед избягвайте разправии със фамилията и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението с брачната си половинка и не се отхвърляйте от половите удоволствия.

ТЕЛЕЦ 

Ще имате триумф в случай че се въоръжите с самообладание и си наложите успокоение. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете командировката, даже и да е примамлива и печеливша, в случай че ви пречи да се справите с професионалните си отговорности. Вечерта си дайте заслужена отмора. Забравете за фамилните си отговорности, за готвенето, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и полови преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни в диалозите на работното място и деликатни към новите си познати. Ще ви е мъчно да убедите вашите близки, а и сътрудниците си, че са нужни промени в обща изгода. Занимаващите се с произвеждане на хранителни артикули да чакат инспекции. Ако желаете да разтоварите от напрежението, вечерта си поканете посетители. Създайте уютна, сантиментална конюнктура за себе си и за околните си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

РАК

Проведете диалогът за съдействие, който поради заетостта си отложихте през миналата седмица. Не забравяйте да поставите изискванията си, с цел да не навредите на работата си, изключително в случай че сте на управителен пост. Завършете започнатите задания. Внимавайте при подготовката на финансови документи. Ако сте били на работа, вечерта си почивайте в компанията на обичаните си хора. Имате право на това усамотяване и си го извоювайте. Пригответе нещо вкусно за ядене. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

ЛЪВ

На работното място запазете безмълвие, с цел да не си създадете неприятности с рецензията. Ще научите за финансови приходи, част от които са персонално за вас. Промените са удобни. Прекалената ви изчерпателност води до заплеснатост и неспособност да чуете предложенията на сътрудниците си. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си. Ако нещо не ви харесва новото другарство ще пристигна скоро.

ДЕВА

На работното място запазете успокоение и отхвърлете рутинната си работа. Приключете дилемите си до обед, а следобяд се срещнете с сътрудници. В този ден проблемите с персоналния ви автомобил изискват вниманието ви и бързата ви реакция. Посетете сервиз и го оправете, в случай че ви следва пътешестване зад граница или командировки в страната. Заради персонални проблеми картинката на деня ви е мътилка блатна, тъй като сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, в случай че сте основали мотив за отдалечаване на обичания ви.

ВЕЗНИ

Нови запознанства са основа за бъдещите ви триумфи, само че и за неуспех, в случай че сте доверчиви. Очертава се опция за бърз напредък в материално отношение, само че незабавно ще се намерят хора, които да ви оферират да инвестирате облагата си. Отложете плануваното пътешестване, поради неспособност да изоставите дилемите на работното място. Самотните дами да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че сте стигнали до точката на шупване и сте позволили скандал.

СКОРПИОН

Не проявявайте страст на работното място и не взимайте импулсивни решения във ваша щета. Отменете и не планирайте значими настоятелен срещи. По-добре премълчете проектите си. Очаквайте доходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече отговорности, осъществете малко делово пътешестване. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки, скъпи дами. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат положителното въодушевление.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта се обогатете с нови познания, с цел да съумеете да се справите със служебните си задания. Вероятността за триумф с начинанията е огромна, в случай че сте упорити и не се противопоставяте на вашите сътрудници. За удобното развиване на нещата ще помогне ново запознанство или ненадейно стичане на събитията. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден не ви се беседва по тази тематика. Семейните имат опция да се отдадат на интимни мигове и полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Колегите ви се стремят да завоюват вашето внимание. Не избързвайте в изявление на отзиви и отрицателни квалификации, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните връзките си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже правилният път. Ще се приберете изтощени, само че удовлетворени от себе си, поради триумфите, които жънете на работното място. Останете с околните си. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви сервира изненади, свързани с ваши сътрудници, от които сте разочаровани. Орисани сте да срещате странни непознати. По-добре избягвайте общуването, в случай че видите, че са настъпателни, нахални или склонни да основават спорове. Вашата увереност ви оказва помощ да не загубите самообладание и да се справите с компликациите на работното си място. Ще се наложи да помогнете със препоръки на прочут, който се е оженил за ваша другарка. Рискувате да предизвикате ревността на колегата си, който желае да пристигна с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете, вместо да унищожавате половите си връзки.

РИБИ

Денят е неподходящ поради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на сътрудниците си. Не започвайте задания, свързани с професионалните ви триумфи. Планетите ви поучават да обмислите новите доходни оферти, и да се възползвате оптимално от тях. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради непотушен скандал, почнал в ранни зори с родителите на брачна половинка ви. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот, откакто непрестанно ви припомнят какъв брой сте неточни към колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР