Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Проблемите, които имате май

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Проблемите, които имате май
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 11 Януари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи мощни позитивни страсти, само че това не се отразява доста добре на нервната система. Опитайте да действате по-спокойно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко разсеяни ще сте през днешния ден, нека не сте възнамерявали нещо значимо. Ще ви нервират всякакви дреболии и неналичието на централизация у близките. Бъдете по-внимателни с храната и напитките – не прекалявайте.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте много дейни и всички, които мързелуват ще ви нервират. Може да бъдете сюрпризирани от обясненията на тези, които ръчкате да работят, а те настойчиво ви отхвърлят.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви докара до дива гняв и следствията може да са много строшени предмети, скъсани облекла и синки под очите. Така че по-добре прекарайте деня си по-далеч от чупливи предмети и още по-добре от хора.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако се чувствате жертва на събитията, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали желаете да изглеждате по същия метод. Само не се самосъжалявайте прекомерно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)На вас ви се желае и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от виталния опит на човечеството, би трябвало да знаете, че няма да получите всичко. Изберете предпочитано направление.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Подобно на магически лъч проектирате на всички места личния си взор към света и извънредно ще ви озадачава, в случай че някой стартира да стачкува. Вслушайте се и в някой различен, с изключение на в себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Околните може много преждевременно да правят оценка държанието ви, тъй че не се ориентирайте по тях. Какво значение има за вас какво споделят другите, в случай, че сте уверени в правотата си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес няма да ви навреди един по-песимистичен взор към света. Прекалено доста неща би трябвало да предвидите, с цел да си позволите да се отпускате. По-добре предвидете неприятните разновидности, пък в случай че ви се разминат, толкоз по-добре.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят няма да ви се стори неприятен, в случай че не се страхувате от досадна работа. Ще би трябвало да сложите в ред някои неща, само че пък шансът няма да ви изневери. Можете да разчитате най-много на приятелите си.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР