Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Подгответе се за един

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Подгответе се за един
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Подгответе се за един прочувствен и забързан ден. Дано сте съумели да вместите в графика си една интимна вечеря, тъй като може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с връзки.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Настроението ви през днешния ден ще е просто забележително. А това естествено ще има позитивен резултат. Творческото ви ентусиазъм ще е на оптималната степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма метод да не намерите съидейници, единствено кажете.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще ви е малко мъчно да балансирате сред фамилията и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и секрети връзки става още по-сложно. В последна сметка може и да не ви е до срещи, тъй като ще имате много служебни проблеми.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес имате потребност от повече разходки на чист въздух и в случай че издържате на времето на открито можете да съчетаете приятното с потребното. Хубаво е да не се поддавате на депресивни положения и да не се пробвате да избягате от всичко, което ви пречи или наскърбява. Имате задоволително вътрешни сили да се справите, единствено ги събудете.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си през днешния ден. Отдайте се на неща, които ви доставят наслаждение, откакто сте си изпълнили отговорностите, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват близките си коства няколко часа работа.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Служебната работа ще е толкоз доста, че няма да имате време за мисли по персонални въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, единствено ще ви скапе настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще ви е мъчно да бъдете къси и ясни, а също така сте и до болежка директни. Дано най-малко го отдадат на нарасналото ви любовно въодушевление.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един ден с много интензивни прекарвания, най-после ще се чувствате изморени от страсти. Докажете се като буйни и чувствени сътрудници, само че не се проявявайте като ревнивци и хора с възприятие за благосъстоятелност, това единствено ще скапе положителното усещане, което сте оставили.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Имате толкоз доста задания, че просто мозъкът ви не го побира по какъв начин ще съумеете с всичко. Нали знаете, че нещата не постоянно стават по мозъка. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкоз доста, че може да си вземе назад подаръците.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Отново главната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е през днешния ден да се по охарчите около някои новополучени сметки. Отпуснете си душата въпреки всичко и вие сте човек, а и не всичко на този свят се мери с пари.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР