Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста раздразнителни и неспокойни

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста раздразнителни и неспокойни
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста раздразнителни и неспокойни сте през днешния ден, а е просто един елементарен есенен ден. Опитайте да успокоите топката и намерете на какво да се порадвате, не може да няма такова нещо.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се желае да ви виждат и да ви се възхищават, само че всички ще са някак дистанцирани. Защо не извършите някое странствуване или не се “заровите ” в някоя библиотека и в двата случая ще се почувствате актуализирани.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще гледате доста по-ведро на живота, изпълнени с очаквания. Хубав ден за срещи с другари и приготовление на бъдещи проекти. Радвайте се на живота, по този начин ще научите доста повече за него.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Хубав ден за практични действия. Ще ви е по-лесно да се концентрирате и да следвате задачата си. Бъдете по-търпими към хората към вас. И не се обиждайте поради това, че някой си е помислил нещо за вас.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)До обяд няма да се чувствате в доста добра форма, няма да ви се става много-много. Но пък по-късно ще сте подготвени за дейни дейности и даже ще вдъхновите всички към себе си с желанието си за деяние.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Еднообразието мощно ви е отегчило и през днешния ден ще ви се желае да извършите нещо в действителност друго и даже щуро. Ще получите забавни неща по пощата, а и ще има с кого да разговаряте за това. Един превъзходен ден за вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще раздавате безсистемно благосклонностите си и това няма да остане ненаказано. Не бъдете толкоз импулсивни, това несъмнено не е вашия метод на деяние.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще желаете да внесете нотка на многообразие в нормалните неща. Хубав миг да извършите някои промени в ситуацията. Приятни изненади ще създадат деня ви забавен.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не е от лесните ви дни,но пък вие по кое време сте си падали по лесните неща. Е,повечето от проблемите сами си ги предизвиквате,но пък кой ли не е по този начин.Най-хубавото е, че ви е забавно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ден за отмора и размисъл. Пъргавата ви мисъл и живото ви въображение ще ви посочат забавни способи да извършите живота си по-шарен и забавен. И нищо чудно малко по-късно да се забъркате в загадка любовна случка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР