Хорацио Пагани е известен с това, че прави всичко възможно,

...
Хорацио Пагани е известен с това, че прави всичко възможно,
Коментари Харесай

Ръчно направено Pagani Huayra струва 14 милиона лева

Хорацио Пагани е прочут с това, че прави всичко допустимо, с цел да извърши желанията на клиентите си, когато става въпрос за коли, даже това да включва изработката на напълно нов модел на Pagani. Именно подобен е казусът, когато двама клиенти на компанията са попитали за удължена версия на Huayra. След повече от две години работа и легализиране, не щеш ли най-новият план на компанията е подготвен и бе показан пред необятната аудитория.
`Ръчно

Pagani Huayra Codalunga е ръчно изработен модел от който ще бъдат направени едвам 5 броя, а всеки от тях коства най-малко 7 милиона евро. От компанията споделят, че всички бройки към този момент са продадени, само че пък в случай че помолите Хорацио Пагани, не е изключено да получите различен специфичен план, против съответната сума, несъмнено. Huayra Codalunga е с 36см по-дълга от общоприетата Huayra. Дизайнерският отдел споделя, че са се пробвали да отстранен, в сравнение с да прибавят към дизайна на автомобила като опростят оптимално дизайна, макар добавената дължина.
`Ръчно

Двигателят е добре познатият V12 с мощ от 851 конски сили и оптимален въртящ миг от 1100 нютон метра. Поради удължаването на купето се е наложило и превръщане на генерацията, която е по-дълга и тежи с 4.4 кг повече. Общото тегло на колата е 1280 кг, а от Pagani споделят, че може да се похвали с изключителна аеродинамика и четири дейни клапи, които да задържат колата на пътя, даже и при по-висока скорост.
`Ръчно

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР