ХоратародиниподпокровителствотонаЮпитерсаспособнидамислятидействатглобално. Целите, които си поставят се отличават с грандиозност. Имат

...
ХоратародиниподпокровителствотонаЮпитерсаспособнидамислятидействатглобално. Целите, които си поставят се отличават с грандиозност. Имат
Коментари Харесай

Какво значи да сте родени в четвъртък?

Хората родини под покровителството на Юпитер са способни да мислят и работят световно . Целите, които си слагат се отличават с величественост. Имат креативно въображение, добре се осъществят като писатели и художници. За тези хора е доста значимо да получат положително обучение и в случай че им провърви стават авторитетни и уважавани хора. Родените в четвъртък са с чиста душа и положително сърце, подготвени са да споделят последното парче самун с нуждаещия се. Много от родените в четвъртък могат да плануват бъдещето. Това ги плаши и те се пробват да се борят, като потискат проявата на тези си качества.



Това е погрешно , тъй като този подарък им дава отбрана с више , за да могат без загуби да преодоляват виталните трудности . Упоритостта и категоричността им постоянно граничи с нелепост и нервира обкръжаващите. Но те се оказват прави в множеството случаи, управляват се от логиката си, която е неразбираема и недостъпна за другите. Тези властни хора, нетърпящи непознато мнение са мощно тестване за фамилния сътрудник. Но на тези, които желаят да бъдат водени и да се опрат на мощен сътрудник, съюз с роден в четвъртък може да им донесе богатство. Като предписание родените в четвъртък са положителни съпрузи, заобикалят свадите и кавгите. Но си коства да се означи, че мъчно вършат отстъпки и не простят на сътрудниците си обиди и изневери. В зрялата си възраст стават ръководители, отлични уредници и админи. Постигат триумф в политиката, религията, ръководството, мениджмънта. Към тях се стремят хора, които се нуждаят от застъпничество и препоръки. Самите те са податливи на стрес и депресии, коства си да се научат да изразходват силите си вярно, с цел да не се преуморяват.

За родените под въздействието на Юпитер четвъртък е най-удачният ден. Годината, почнала в четвъртък, е интервала, когато ще осъществят качествата оптимално и доста ще реализиран.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР