Хората винаги са търсили скрити знаци, които да им подскажат

...
Хората винаги са търсили скрити знаци, които да им подскажат
Коментари Харесай

Какво разкриват бенките за нашия характер и съдбата ни

Хората постоянно са търсили скрити знаци, които да им подскажат какво ще е тяхното бъдеще. Едни от най-разпространените вярвания, които подсказват какъв е характерът на човек и какво го чака, са свързани с бенките. Разположението на бенките по тялото разкрива доста неща за вас. Вижте ги:

Бенка на стомаха - Ако имате бенка на стомаха си, значи, че сте миролюбив човек и обичате хармонията в живота. Винаги търсите позитивните неща във всяка обстановка и се радвате на живота. Хаосът и напрежението не ви се отразяват по никакъв начин добре.

Бенка на лявата буза - Ако имате бенка на лявата си буза, то през живота си може да имате дефицит на пари. Но постоянно с непримиримост ще намирате решение на финансовите си проблеми и някак ще успявате да се справяте. В моментите на финансова неустановеност може да се депресирате, само че бързо ще успявате да излезете от това положение.

Бенка на дясната буза - Ако имате бенка на дясната буза, това значи, че вие сте доста абстрактен и витален човек. Изпълнен сте с сила, предпочитание и упоритост да постигнете фантазиите си. Винаги си поставяте цели и ги следвате, до момента в който не ги осъществите.

Бенка на челото - Ако имате бенка на челото, това е очевиден знак от ориста, че сте роден водач. С лекост успявате да организирате и ръководите хората. Вие елементарно се приспособявате към всевъзможни обстановки и успявате, без значение от събитията към вас.

Бенка на ходилото - Ако имате бенка на ходилото, вие вдъхновявате и влияете подсъзнателно на другите хора. Те постоянно ви възприемат като образец за подражателство и се въодушевяват от вас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР