Хората вече могат да намерят тук как родилното отделение на

...
Хората вече могат да намерят тук как родилното отделение на
Коментари Харесай

Интерактивна карта разкрива колко безопасно е да раждате в местната болница

Хората към този момент могат да намерят тук по какъв начин родилното поделение на тяхната болница се съпоставя в народен мащаб, откакто повече от половината бяха открити като „ несполучливи “.

Интерактивна карта дава оценки на лечебните заведения от Комисията за качество на грижите в канара от извънредно до незадоволително. И обезпокоително от 101 родилни отделения на NHS, тествани през последните 12 месеца, 55% се смятат за ексцентрични.

От тях 39 са получили оценка „ изисква усъвършенстване “, до момента в който 17 са счетени за „ несъответстващи “. За съпоставяне, 41 родилни отделения са оценени като „ положителни “ и единствено четири се смятат за „ изключителни “ – Royal Surrey County Hospital, West Middlesex University Hospital, St Mary's Hospital и Queen Charlottes and Chelsea Hospital.

Оценките се основават на фактори като сигурност, резултатност и грижа, а услугите, на които е обещано несъответстващо изложение, значат, че има висок риск от избегната щета за майките и бебетата според критериите на CQC. Болница Пуул беше едно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР