Хората в Северодонецк, които останаха в града и не се

...
Хората в Северодонецк, които останаха в града и не се
Коментари Харесай

Цинизъм на руските окупатори в Северодонецк: Наесен вашите нацисти ще възстановят града

Хората в Северодонецк, които останаха в града и не се изтеглиха при отстъплението на украинските сили, в този момент мощно съжаляват за това. Това изясни ръководителят на военната администрация в Луганска област Серхий Хайдай.

Според него в окупираните територии всичко е разрушено и хората живеят в ужасни условия, а разрушената инфраструктура не се възвръща. Руснаците не вършат безусловно нищо за възобновяване на града след тежките сражения, а хората са принудени да се редят на километрични опашки даже за самун.

" Знаете ли, информацията е толкоз забавна. Местните поданици отишли при гаулайтерите в Лисичанск и Северодонецк с молба, поискали да им припомнят, че са дали обещание да възстановят всичко в тези градове, а към този момент толкоз време нищо не се прави. Попитали " Защо? " и получили доста забавен отговор. Казали им: " Ще би трябвало да изчакате да се върнат вашите " нацисти " наесен ", съобщи Хайдай.

По думите му на левия бряг на река Северски Донец към този момент има позитивни дейности на военните сили на Украйна и  уточни, че основният стадий от деокупацията на Луганска област ще е на изюмското направление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР