Хората сме склонни да изпадаме в безпомощна несигурност, стане ли

...
Хората сме склонни да изпадаме в безпомощна несигурност, стане ли
Коментари Харесай

Ето 6 недостатъка, които ни правят по-привлекателни

Хората сме склонни да изпадаме в безпомощна неустановеност, стане ли дума за нашите недостатъци, които в действителност ни вършат неповторими и привлекателни за другите. Психолозите настояват, че в случай че приемем нашите дефекти, това е един от най-хубавите способи да обичаме себе си.
Кои дефекти в действителност ни вършат по-привлекателни, в сравнение с си мислим?

1. Лесно се палите по нещо
Чудесно е да обичате нещо от все сърце, само че когато това ви коства здравето и връзките ви, може да е проблем. От друга страна, манията може да бъде мощен мотор за живеене. Когато си захласнат от нещо, вярваш в него с цялата си душа. Хората, които се впускат в нещо без спирачки, знаят, че в случай че желаят нещо, то безусловно ще го реализиран. Независимо дали е кариера, креативна активност или занимание, триумфът ви е в забрадка вързан.

2. Склонни сте да споделяте прекомерно
Може да бъде проблематично, когато разкривате прекалено много информация за себе си на неверните хора. Но в случай че изграждате нови връзки или задълбочавате връзки с околните си, това не е наложително да е неприятно нещо. Създаването на непосредственост и фамилиарност е обвързвано със шерване на персонални особености за вас. Може да се почувствате неловко първоначално, да се усещате уязвими, само че с времето това оказва помощ на връзката да процъфтява.

3. Зависими сте от хората, които ви поддържат във вашите цели
Чудесно е да си най-хубавият другар на някого. Но по-важното е да имате някой, който да ви поддържа за това, в което вярвате. Хората нормално не желаят помощ, защото се опасяват, че това ще ги накара да наподобяват слаби, само че истината е, че това е знак за безспорна мощ на индивида. Само същински мощен човек може да изиска помощ.

4. Обичате да клюкарствате
Почти всички ненавиждат клюкарите. Със сигурност някои типове злословия могат да бъдат нездравословни, само че изследванията настояват тъкмо противоположното. Част от тях може да спасят хората от щета, като ги предизвестяват за неприятни хора или обстановки. Клюките може да наподобяват дребнави и низки преди всичко, само че това може да ви бъде потребно, като държите евентуалните жертви в сигурност и злосторниците под надзор.

5. Отстоявате себе си по метод, който някои могат да считат за недодялан или неприятен
Понякога не ти се вижда с хора, отказваш оферти за съответна работа, преместваш се в различен град или казваш „ не “ на щенията на близките, тъй като поставяш себе си преди всичко. Най-доброто нещо, което в миналото може да направиш за себе си, е да имаш време. Време да правиш неща, които ти харесват. Така че, бъдете егоистични и безмилостни, в случай че някой не е заслужен за вашето време и сила. Не може да угодиш на всички, ти си човек, а не фунийка със сладолед.

6. Карате го по-спокойно
Хората постоянно бързат да свършат обещано нещо. Вие обаче не сте обожател на безчет празненства, на прекомерно многото диалози с разнообразни хора и прочие. Обичате да се наслаждавате на живота си, като вършите всичко по-спокойно и с по-забавени темпове. Вие се фокусирате върху това да поддържате връзка с няколко души, да вършите несъмнено количество работа и да работите по най-хубавия метод, с цел да постигнете задачите си. Приоритизирате качеството над количеството, с цел да обогатите живота си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР