Хората се редят на опашки за олио между 3-4 лв.

...
Хората се редят на опашки за олио между 3-4 лв.
Коментари Харесай

Асен Василев: Ще ни обесят на най-близкия стълб, ако оставим страната без зърно

" Хората се редят на опашки за олио сред 3-4 лева Това са проведени акции за всяване на суматоха, както при бензина. Имаме задоволително олио за 4 година Утре ще бъде още веднъж на естествени цени. Някои компании или хора издевателстват над народа. Това са противозаконни дейности и Комисия за защита на конкуренцията би трябвало да ги ревизира. Имаме информация към този момент за сходни акции и за брашно, както и за захар. Глобите за сходни операции са доста тежки. Медии също отиват и споделят, че в някое село олиото е 7 лв.. Има си Комисия за защита на конкуренцията, която да ревизира и да наложи съответните наказания. Цените на тока за бита са същите от предходната година. Поне до юли, те ще останат такива. Нормално е да има инфлация по време на война, само че тя може да стигне 15%, а не цените да скочат двойно ". Това съобщи пред БТВ финансовият министър Асен Василев.

" Национална агенция за приходите и Спецов нямат никаква роля при износа на зърно. Не сме забранили износа, само че вършим инспекции, имаме 2 пъти повече зърно, в сравнение с ни би трябвало. Внасяме, с цел да подсигурим 2023 година Ако останем без зърно, хората ще не ни обесят на най-близкия дирек. Ще забраним износа, в случай че не успеем да подсигурим годишна продукция ", сподели още Василев.

" В момента нямаме пари да даваме непосредствено пари на бежанците, а единствено да им осигурим така наречен цялостен интернат в хотели и къщи за посетители. Използваме някои от спестяванията за прехрана на разнообразни ведомства ", разяснява Василев. Той разчита, че доставките на газ за България няма да спрат, тъй като по този метод чисто логистично Кремъл ще остави без синьо гориво Сърбия и Унгария.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР