Хората са си го казали - апетитът идва с храненето!

...
Хората са си го казали - апетитът идва с храненето!
Коментари Харесай

Интервенциите не спират: Алекс Петканова се похвали с нови вежди! Ще я познаете ли?

Хората са си го споделили - апетитът идва с храненето! Изключително елементарно можем да перефразираме националното творчество, когато става въпрос за естетически интервенции. Защото историята знае - на колкото повече процедури се подлага една инфлуенсърка, на толкоз повече процедури ще желае да се подлага! Ето да вземем за пример моделката Александра Петканова, която от известно време е горделив собственик на нов нос. 

Виж още: Андреа дебютира в OnlyFans, унищожиха я от бъзици онлайн! Певицата влезе в болница

Всъщност носовете на семейство Петканови станаха най-известните носове в цялата страна и за момент около тяхната интервенция забравихме и за избори, и за инфлация, и за всевъзможни персонални проблеми. Но Александра не се ограничи до носа, ами има към този момент и нови вежди:

С процедурата се похвали самата тя в Instagram, като признаваме, до момента си мислехме, че, когато приказваме за ламинат, става въпрос или за хартия, или за паркет. Ако и вие не знаехте, че веждите могат да се ламинират, към този момент знаете. " Много ме радва резултатът, тъй като постоянно съм желала да имам огромни и гъсти вежди, само че уви! Ето в този момент имам опция да се видя с такива ", написа Петканова под фотографията.

Виж още: Тита сподели сестра си, приликата им е неповторима! Коя е Десислава, каката на певицата?

Е, трансформацията може и да не е по този начин фрапантна, както беше с носа, само че още веднъж стана мотив за полемики под фотографията. И до момента в който някои се интересуваха къде е направила интервенцията, а други просто я засипваха с похвали, то трети несъмнено не утвърдиха смяната. " Алекс напълно към този момент не приличаш на себе си ", умерена е потребителка. " Много си готина с новия клюн ", подигравателен е пък различен.

Самата процедура е изцяло безболезнена (за разлика от носа) и се състои от три елементи - моделиране, пигментация и същинско ламиниране. Целта е по-плътни вежди, като косъмчетата следват една единствена посока и то непрекъснато. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР