Хората са на планетата от около 200 000 години, или

...
Хората са на планетата от около 200 000 години, или
Коментари Харесай

Може ли мостът на Рама, построен преди 1,7 милиона години, да промени всичко, което знаем за миналото си ?

Хората са на планетата от към 200 000 години, или най-малко по този начин ни споделят специалистите. И по този начин, по какъв начин е допустимо да има неестествен мост(мостът на Рама) на възраст 1,7 милиона години?Д-р С. Бадринараянан, някогашен шеф на Геоложката работа в Индия, твърди, че е намерил задоволително доказателства, с цел да потвърди съществуването на изкуствено издигнат мост преди към 1,7 милиона години.По този метод ще бъде показано, че човечеството е било на Земята доста преди 200 000 години,което настояват историци и археолози.Мостът на 1,7 милиона годиниТази конструкция се простира от Индия до Шри Ланка и е толкоз огромна, че може да се види даже от космоса.Дори има история за тази конструкция в индуистките митове, където се загатва цар Рама, един от боговете на индуистката митология и по какъв начин той е построил сходен мост преди повече от милион години.
Според индуистката епопея,Рама е едно от главните божества на индуизма и се демонстрира като облик, дух и съвест на религията. Всъщност мостът е бил прочут в древността като „ Мостът на Рама “, макар че е именуван от западняците „ Мостът на Адам “.

 Мостът на Рама
Мостът на РамаВ Рамаяна се загатва мостът и по какъв начин е издигнат, с цел да служи на Рама при пътуването му през морето, с цел да стигне до огромния остров, с цел да избави обичаната си от демона Равана.Изкуственият генезис на мостаД-р С. Бадринараянан, някогашен шеф на Геологическото изследване на Индия и някогашен координатор на отдела за проучвания в Националния институт по океански технологии, е прекарал огромна част от кариерата си, изучавайки структурата на моста.Така той стигна до извода, че това не е естествена групировка, както настояват някои учени, а изкуствена конструкция, направена от индивида.Според изследвания, оповестени от Бадринараянан, той и неговият екип са пробили 100 дупки в цялата конструкция, откривайки извънредно забавни неща.На към 6 метра дълбочина те разкрили непрекъснат пласт варовиков пясъчник, разнообразни корали и твърди издялани скали, служещи като тип опора.На 4,5 метра е открит пласт сипкав пясък, който служи като възглавница за тежестта, която поддържа повърхността, а под него и пласт твърда канара.Дъното на моста било изследвано от екип водолази. Те разкрили, че подводната групировка не е типична морска и че употребяваните скали няма по какъв начин да са завършени от природата под повърхността.Д-р С. Бадринараянан загатва за останките от пясъчни кариери, открити в региона, тъй че няма подозрение, че цялата структура е била „ съединена “ ръчно в пясъчната основа на пътя.Ученият просто недоумява,защо се прикрива същинската история на човечеството и кой има изгода от това.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР