Хората, родени между 21 януари и 19 февруари, принадлежат на

...
Хората, родени между 21 януари и 19 февруари, принадлежат на
Коментари Харесай

Откровени и нетактични: Положителните и отрицателните черти на Водолеите

Хората, родени сред 21 януари и 19 февруари , принадлежат на зодия Водолей и са под въздействието на Уран, което ги прави изобретателни, интелигентни и с необикновено възприятие за комизъм. Те са откриватели, които не обичат рутината и монотонността.

Мъжът Водолей е мечтател , който в никакъв случай няма да спре да ви изненадва с истинските си хрумвания. Той ще се бори за това, в което има вяра. Мислите му прелитат от една към друга със скоростта на светлината.

Жената Водолей се нуждае от мъж, който е задоволително забавен и не му пука доста за идеалите на актуалния свят. Ако тя желае да покаже сексуалността си по даден метод, ще го направи макар мнението на останалите.

В галериите сме събрали петте позитивни и петте негативни черти на тази умна зодия:

Зодия Водолей и останалите зодиакални знаци:

Водолей и Овен

Когато Овен и Водолей се съберат, комбинацията от въображението на Водолея и енергичността на Овена ги прави извънредно изобретателна двойка. Тяхната връзка е всичко друго, само че не и статична.

Водолей и Телец

Телецът и Водолеят най-често стартират с плевел флирт. Телецът не пуска завоеванието, а Водолеят на драго сърце се изплъзва, до момента в който в това време играе.

Водолей и Близнаци

Несъмнено това може да бъде най-вълнуващата връзка. И двата знака биват бързо заинтригувани един от различен.

Водолей и Рак

Те споделят нещо, когато става въпрос за обич: доста мощно полово увлечение. Това може да ги накара да не помнят разликите си, даже в случай че това е единствено краткотрайно. За Рака е съвсем невероятно да понесе неустойчивостта на Водолея.

Водолей и Лъв

Въпреки че са разнообразни, те имат много огромна съгласуемост. Всеки носи черти, които могат да укрепват връзката.

Водолей и Дева

Девата и Водолеят са любопитни персони, което ги кара непрекъснато да опитват в разнообразни области. Водолеят обича приключенията и увлича Девата със себе си, а кое премеждие е по-вълнуващо от любовта?

Водолей и Везни

Те са склонни да изпитват взаимно привличане. Точно заради тази причина е доста допустимо при първа среща даже да не осъзнаят какъв брой са разнообразни, до момента в който не се опознаят по-добре. Малко по малко разликите ще се появят.

Водолей и Скорпион

И едната, и другата зодия са доста, доста упорити и в случай че упорстват за нещо, никой не може да ги накара да трансформират мнението си. Представете си какво ще се случи, когато не са на една и съща вълна.

Водолей и Стрелец

Съвместимостта сред Стрелец и Водолей е много висока и в случай че и двамата положат малко старания, връзката им най-вероятно ще бъде дълга и щастлива.

Водолей и Козирог

И двата знака могат да бъдат несломими и инати – като че ли нито един от двамата не е кадърен да направи нужния компромис. Организираният Козирог постоянно следи какви могат да бъдат следствията от избрани дейности. Енергичната природа на Водолей може да откри това за отегчително.

Водолей и Водолей

Партньорството сред Водолей и Водолей постоянно е фокусирано върху богатството на света. Тази двойка обожава новите контакти, това да оказва помощ на всекиго и да съзира смяната към положително в света.

Водолей и Риби

Водолей е корав знак, а Риби – преносим. Водолей постоянно ще задвижва новите хрумвания, а Риби ще се придържа към проекта на своя сътрудник, стига той да е ориентиран към хуманитаризъм или възстановяване на обществото.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР