Хората ни помислиха за луди“, каза продуцентът Уенди Файнърман за

...
Хората ни помислиха за луди“, каза продуцентът Уенди Файнърман за
Коментари Харесай

Мерил Стрийп за малко да не получи участие в Дяволът носи Прада

„ Хората ни помислиха за луди “, сподели продуцентът Уенди Файнърман за реакциите на присъединяване на Стрийп във кино лентата

Представете си различна галактика, в която Мерил Стрийп не е определена за ролята на емблематичната Миранда Пристли в „ Дяволът носи Прада “.

Колкото и шокираща да е мисълта, това е съвсем действителност, съгласно един от продуцентите на класическия филм от 2006 година

В сряда продуцентът Уенди Финерман сподели на водещата на подкаст Hollywood Gold Даниела Таплин Лундберг, че Стрийп съвсем е била подмината за ролята, тъй като някой, участващ в продукцията, е считал, че „ тя в никакъв случай не е била занимателна даже един ден в живота си “.

Според Файнърман, продуцентите „ знаеха “, че желаят Ан Хатауей, тъй като тя беше „ положително, напълно американско момиче “, само че когато стана дума за Стрийп, те не бяха безусловно сигурни.

„ И Мерил, хората ни мислеха за луди. Искам да кажа, хора да ми се обаждаха да споделят: „ Побъркан ли си? Никога през живота си не е била занимателна “, спомня си Файнърман, добавяйки, че скептиците са сбъркали за Стрийп.

„ Но това явно беше друг тип свят за нея и мисля, че това беше част от заниманието на непредвиденото “, добави продуцентът.

Лундберг цитира комичното облекчение на Стрийп в минали филми като Тя, дяволът (1989г) и Смъртта й наподобява (1992г), само че сподели, че мнозина свързват 74-годишната жена с по-драматични функции.

На друго място в изявлението Файнърман показа самородно злато за това по какъв начин изкуството имитира живота.

По време на една част от фотосите двойникът на Стрийп нямаше облеклата, нужни за снимане на сцена в Париж, тъй че Файнърман инструктира своя помощник в Ню Йорк да изтича до у дома, с цел да вземе паспорта й, тъй като тя беше изпратена да направи доставката. Тя даже трябваше да лети в бизнес класа при безплатното пътешестване в чужбина, с цел да се увери, че дрешникът не е спрян и тестван.

Пълен ход на Миранда Пристли.

Въпреки това звездата от Mamma Mia! сподели пред Entertainment Weekly, че е „ нещастна “ да влезе в облика, с цел да изобрази твърдата редакторка на фешън списание, роля, която й завоюва номинация за Оскар.

„ Това е последният път, когато пробвах нещо с метода! “ сподели актрисата в изявлението от юни 2021 година

По-рано този месец 41-годишната Хатауей и нейната колежка от Дяволът носи Прада Емили Блънт си припомниха първата среща на снимачната площадка за сериала на Variety „ Актьори върху актьорите “.

Възпитаникът на Дневниците на принцесата сподели, че 40-годишната Блънт не е била публично определена за помощник на Пристли по това време. „ В главата ми — мигновена мисъл — „ Каква кино звезда! “

„ Бях толкоз зелена, когато попаднах в тази обстановка “, сподели звездата от Опенхаймер за Хатауей. " И ти беше като най-топлата прегръдка. Въпреки че беше колосална кино звезда по това време, ти се отнасяше към мен като с изцяло равна. Ти си един от хората, които познавам най-отдавна. Познаваме се от 18 години. "

Източник: People

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР