Хората не трябва да разчитат на бюджета за ръст на

...
Хората не трябва да разчитат на бюджета за ръст на
Коментари Харесай

Васил Велев, АИКБ: Хората не трябва да разчитат на бюджета за ръст на доходите, а на себе си

„ Хората не би трябвало да разчитат на бюджета за растеж на приходите, а на себе си “, съобщи ръководителят на АИКБ Васил Велев.

„ Бюджетът заплаща на 450 000, които зависят от него. Това не са единствено държавна и локална администрация “, уточни президентът на КНСБ Пламен Димитров.

По думите му проектобюджетът се вмества в 2,5% недостиг на касова основа, което значи повече данъчни проходи. Според него се орязват разноските, които са надути. „ Като цяло не е толкоз комплицирано да се върже този бюджет. Имаме две искания. Първо дивидента, койот на 100% желаят и към този момент има предписание да се вземе от държавната енергетика, което ще я обезкърви и ще я направи невероятно да се осъществят основни планове “, сподели той.

„ Социалните заплащания и заплатите са непокътнати. Общественият бранш не компенсира инфлацията, по този начин както частния “, съобщи Димитров пред bTV.

От своя страна Велев акцентира, че бюджета е подготвен, само че е значимо да се извърши. „ Отчитаме следващ месец спад на промишленото произвеждане на годишна база. Този път приходите са планувани с напрежение, не е с запас, с цел да е елементарно за осъществяване. Главната цел е реализирана – 3 % недостиг без смяна в налозите “, сподели Велев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР