Хората мразят политиците, защото това поприще се оказа най-успешния бизнес

...
Хората мразят политиците, защото това поприще се оказа най-успешния бизнес
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Хората мразят политиците, защото това поприще се оказа най-успешния бизнес у нас

Хората ненавиждат политиците, тъй като това занятие се оказа най-успешния бизнес у нас. Това разяснява пред " Фокус "  Георги Кадиев – водач на партията " Нормална страна " и някогашен заместник-министър на финансите. По мотив поръчките за съставяне на ляв политически формат той разяснява, че в случай че ще се прави такова обединяване, би трябвало помежду си да се държат като сътрудници.

Кадиев съобщи, че лявото пространство е в рецесия, в случай че не се вземат ограничения, ще стане още по-тежко. По думите му това демонстрират резултатите на изборите през последните две години. По мотив възможното обединяване на леви обединения ръководителят на партия " Нормална страна " сподели, че това е прелестно начало, от което има потребност, само че съобщи, че има изискване. " Аз имам едно-единствено изискване, което сложих и дадох на организторите, че в случай че се прави обединени, би трябвало да се държим като сътрудници. Като страните от Европейски Съюз, където всяка страна има равна тежест с другите, без значение от размера на стопанските системи си и размера на популацията си ", даде образец той. 

Запитан каква персона ще бъде изведена на напред във времето, Георги Кадиев уточни, че хората желаят да видят, че ги управялват естествени хора, които не са глупави, а образовани. Той бе безапелационен, че в политиката няма място за бизнес и също по този начин добави, че един политик би трябвало да има сензитивност към гласоподавателя. " Аз съм от хората, които смятат, че най-важното в политиката е персоналният образец ", посочи Кадиев.

Относно тематиката за бюджета някогашният заместник-министър на финансите изрази рецензия към служебния кабинет като съобщи, че няма логичност при тази висока инфлация държавното управление да внесе същия бюджет.

Според Кадиев най-хубавата икономическа мярка е съществуването на държавно управление и прикани партиите да се опитат да образуват постоянен кабинет, в случай че не съумеят - да се отива към нови избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР