Хората многократно ни сигнализираха за купуване на гласове. Заедно с

...
Хората многократно ни сигнализираха за купуване на гласове. Заедно с
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Придобивките в социалната сфера станаха благодарение на БСП

Хората неведнъж ни алармираха за пазаруване на гласове.

Заедно с сътрудниците, които имат същите проблеми в Плевен, Монтана, Видин и Враца – обединихме се и подадохме отворено писмо до министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев с молба да ускори контрола върху службите. За да може да се пресече тази порочна процедура за пазаруване на гласове. “ Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ловеч Вяра Емилова в ефира на БСТВ.

„ При нашите срещи хората споделят, че Българска социалистическа партия е била правилен сътрудник в ръководството както, и че без нас е нямало да се случат увеличените пенсии, майчински и ред други обществени придобивки. Едно от нещата, които ще опитаме незабавно след изборите, е да увеличим помощта за хора потърпевши при бедствия и повреди, тъй като 315 лева са извънредно незадоволителни. Навсякъде заявяваме със самочувствие, че всичко направено в обществената сфера се случи с помощта на Българска социалистическа партия. Хората знаят коя е обществената партия и кой от години води война за техните права. И не носи позитив на партиите, които се пробват да си преписват тези заслуги “, изясни Емилова част от предложенията на левицата.

По думите й предложенията на социалистическата партия целят да има повече страна във всички браншове и е належащо главен фокус да бъде подложен върху образованието. „ Част от ограниченията ни в тази тенденция са безплатните учебници от 1 до 12 клас. Също по този начин безплатните медикаменти за деца до 14 години, както и при обезпечени родители помощи при раждане на 1-во, 2-ро и 3-то дете. Зимата, която идва ще бъде сложна, само че ние като социалистическа партия няма да оставим никой в потребност. Защото нашият приоритет на първо място са хората “, добави тя за целите на Българска социалистическа партия. Емилова дефинира демографския проблем като главен и уточни, че в тази тенденция левицата предлага всички инвитро процедури да станат безвъзмездни, с цел да може по този начин да се помогне на младежите, които имат репродуктивни проблеми.

Водачът на социалистическата партия в Ловеч акцентира, че като приоритет в идващото Народно събрание, Българска социалистическа партия е записала в своята стратегия и ще отстоява поддръжка за зеленчукопроизводството, овощарството, био земеделието и отглеждането на животни.

„ Ловеч е извънредно хубав район с доста богата история. И по тази причина с сътрудниците от листата стартирахме самодейност да изготвим повсеместен туристически артикул за региона, с цел да може тя да бъде добре рекламирана. Това ще притегли туристи и ще съживи бизнеса ”, заключи Емилова за целите в района. Тя добави, че всяко трето дете в Троян спортува и заради тази причина ще продължи да упорства за построяването на съвременна спортна зала там.

„ Трябва да създадем постоянно държавно управление и да продължим да работим за ползите на България. Сигурна съм, че хората ни имат вяра и ще ни поддържат с номер 28 “, сподели в умозаключение Вяра Емилова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР