Хората ме разпознават по улиците, искат ми автографи, радват ми

...
Хората ме разпознават по улиците, искат ми автографи, радват ми
Коментари Харесай

Джино Взе Съдбовно Решение В Своя Живот, Но Голяма Драма Разкъсва Душата На Плейбоя! Истината Съвсем Не Е Бляскава!

„ Хората ме разпознават по улиците, желаят ми подписи, радват ми се. Харесва ми да съм прочут “ – споделил Джино Бианкалана пред другари.
Първоначално той възнамерявал да хване самолета за Америка незабавно щом присъединяване му в риалитиформата завърши, само че след това размислил и решил да анулира заминаването си. Поред осведомени Джино интензивно си търсел жена и това била главната причина да остане в родината. Той се надявал да откри българска младоженка, която да го подари с правоприемник.

Неотдавна Джино се ожели, че скоро ще чукне 40 години, а още няма деца и това доста му тежи. Ергенът от Чикаго няколко пъти е бил благоприятен, само че до женитба по този начин и не стигнал, макар голямото му предпочитание да свие фамилно гнездо.
Малко преди да влезе в Къщата на Големия брат, Джино Бианкалана се раздели с последната си другарка – полякинята Изабела. На шестия месец от връзката им той я изненадал с годежен пръстен, само че не след дълго връзките им се обтегнали и разлъката не закъсняла.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР